BEREIKBAARHEID

Het Smalste Stukje Nederland

Het Smalste Stukje Nederland

Leisurepark In De Bandert

Echt Feesten! vindt plaats in een gigantisch feestpaviljoen in Leisurepark “In De Bandert” een feestweekend georganiseerd.

  • Bereikbaar vanuit hele provincie met de auto (en trein) binnen 30 minuten

  • Gelegen nabij de A2 en A73 en op korte loopafstand van het NS station

  • Directe aansluitingen naar België en Duitsland

In verband met de grote toeloop van bezoekers willen we iedereen vragen, de bewegwijzering te volgen en te parkeren volgens  het verkeersplan. Alleen hulpverleners en VIP gasten parkeren op de parkeerplaats in het Leisurepark. Voor overige gasten is deze parkeerplaats wegens veiligheidsoverwegingen gesloten. Houd rekening met elkaar en met de verkeersregels. Maak er een gezellige avond van!

Per auto

Kom je vanaf de A2? Neem dan afslag St. Joost (zowel Noord als Zuid) en volgt op de N276 de bewegwijzering naar de Parkeerplaats(en).  Alle drie de dagen worden tussen de parkeerplaats(en) en het feestpaviljoen de gehele avond pendelbussen ingezet. Hier kan kosteloos gebruik van worden gemaakt door bezoekers van Echt Feesten.

Via openbaar vervoer

Het paviljoen van Echt Feesten is ook per trein gemakkelijk te bereiken. Neem de Arriva stoptrein en stap uit in Station Echt. Vanaf het station is het 1,3 kilometer, oftewel een kwartier lopen richting het feestpaviljoen. Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag worden tevens pendelbussen ingezet om bezoekers van de evenementen kosteloos te vervoeren tussen het station en het feestpaviljoen.

Let op! Controleer je heen- en terugreis via de Arriva reisplanner. Er rijden geen extra treinen.

Per fiets

De fietsers volgen de looproute vanaf het NS station. Fiets naar het sportpad langs EVV en De Brak en volg de borden.

Kiss & Ride

Er is een Kiss & Ride plaats voorzien op de Newtonweg op industrieterrein De Berk. Vanuit daar kun je de pendelbus nemen naar het Echt Feesten terrein.

Via georganiseerde busreis

Indien je via een georganiseerde busreis naar Echt Feesten komt stap je uit voor het Echt Feesten paviljoen.

Het verkeersplan

Klik op de onderstaande plattegrond om het verkeersplan (PDF) te openen of downloaden.

Wijziging verkeerssituatie op 7, 8 en 9 februari

Op vrijdag 7 en 8 februari is de Wilhelminalaan afgesloten tussen de spoorovergang en de N276. Op vrijdag is de Wilhelminalaan deels afgesloten van 18:00 uur tot 00:30 uur alsook de Roermondsweg. Op zaterdag is de Wilhelminalaan deels afgesloten van 19:00 uur tot 03:00 uur.

LOCATIE

Feestpaviljoen

Leisurepark In De Bandert
Bandertlaan, Echt

PARKEREN

Zie het verkeersplan voor de aangewezen parkeerplaatsen.

OPENBAAR VERVOER

Zie de Arriva reisplanner voor de dienstregeling. Bekijk het verkeersplan voor de looproute naar het Echt Feesten terrein vanaf het treinstation.