Laden Evenementen

Op maandag 29 april maakte de Stichting LVK bekend dat de finale van het LVK 2020 zal worden georganiseerd door Carnavalsvereniging “De Aester” uit Echt in samenwerking met de gemeente Echt-Susteren, de stichting LVK en L1-Radio & -TV. De finale van deze 44ste editie vindt plaats op vrijdag 7 februari 2020 in een gigantisch feestpaviljoen dat zal verrijzen in Leisurepark “In de Bandert” in Echt en wordt live uitgezonden op L1-Radio en -TV.

Hoondervel

C.V. “De Aester” Echt neemt het stokje over van C.V. “De Gaarekiekere” (Gulpen) en C.V. “De Rieste” (Margraten) die tekende voor de finale van het LVK 2019 in een uitverkocht congres- en beurzencentrum het MECC waar de carnavalsgroep Hoondervel ervandoor ging met de winst.

C.V. De Aester Echt

Carnavalsvereniging “De Aester” heeft in de afgelopen jaren samen met de gehele Echter gemeenschap aardig wat ervaring opgedaan met het organiseren van grootschalige evenementen. Zo organiseerde de vereniging in 2002 en tijdens het 5×11-jarig jubileum in 2013 het BCL Treffen en was men medeverantwoordelijk voor de organisatie van het LKZH in 2007 na de winst van Zaate Hermenie Repke Tepke.

“Het Smalste Stukje Nederland”, zoals de gemeente Echt-Susteren ook wel wordt genoemd, leverde de afgelopen jaren al tal van kampioenen als drievoudig LVK-winnaar Spik & Span (2015, 2016 en 2018), buutekampioen Bas van Neer (2019), jeugd-buutekampioen Isa Meuwissen (2018).

Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2020

Het LVK-seizoen start traditiegetrouw op 11 november. Vanaf die datum kunnen nieuwe liedjes worden ingestuurd. De inzendtermijn sluit 5 december, waarna de vakjury zich over de inzendingen zal buigen. De 60 liedjes welke zijn doorgedrongen tot de drie halve finales worden maandag 14 december bekendgemaakt.

Programma

Het definitieve programma is nog niet bekend… hou onze social media en deze pagina in de gaten voor de laatste informatie!

Afterparty

Na het LVK programma hoef je nog niet naar huis want onze eigen Echter carnavalsband Knallermann gaat de tent nog eens helemaal op zijn kop zetten!