VRIJWILLIGERS

Help je mee om Echt Feesten! tot een onvergetelijk succes te maken?!

Vrijwilligerswerk bij Echt Feesten!

Van vrijdag 7 februari t/m zondag 9 februari 2020 organiseert C.V. De Aester Echt een groots feestweekend, dat start met de Finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer, kortweg het LVK! Een uniek evenement waar heel Limburg maanden naar toeleeft. Zo’n evenement en weekend kan alleen georganiseerd worden met behulp van vele vrijwilligers, bedrijven en sponsoren.

Aanmelden

Heb jij een gaatje in je agenda op zaterdag 8 of zondag 9 februari? En wil je Echt Feesten vanaf de andere kant meemaken? Wil jij meehelpen tijdens één of meerdere dagen van het feestweekend? Meld je dan snel aan als vrijwilliger!

Aanmelden als vrijwilliger »

Wat krijg je er allemaal voor terug?

  • Unieke herinneringen aan een fantastisch feestweekend

  • Een eigen Echt Feesten! / LVK 2020 t-shirt
  • Drank / eten gedurende de werkzaamheden
  • Veel lol en plezier met een hechte groep vrijwilligers

Hoe nu verder?

De planning van de werkzaamheden wordt medio december/januari per e-mail verstuurd aan alle vrijwilligers. Mocht je in de tussentijd nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met de Commissie Personeel via: personeel@echt-feesten.nl.

Instructiebijeenkomst

  • Donderdag 06 februari 2020 om 20:00 uur

Tijdens een speciale informatiebijeenkomst voor alle vrijwilligers zullen de laatste instructies worden gegeven t.a.v. de werkzaamheden tijndens Echt Feesten!. Er zal een rondleiding plaatsvinden op het feestterrein en tevens zullen de voorschriften m.b.t. hygiëne en veiligheid worden uitgelegd.