VRIJWILLIGERS

Help je mee om Echt Feesten! tot een onvergetelijk succes te maken?!

Vrijwilligerswerk bij Echt Feesten!

Stichting Echt Feesten! is een non-profit organisatie die met vele vrijwilligers zich inzet voor de bevordering en instandhouding van de cultuur in de Gemeente Echt-Susteren. De stichting organiseert regelmatig “eigen” feesten en ondersteund, daar waar mogelijk, (non-profit) organisaties binnen de Gemeente Echt-Susteren bij de organisatie van evenementen met o.a. raad, daad en een groot network van partners en experts.

Dergelijke feesten en evenement kunnen alleen naar worden georganiseerd met behulp van vele vrijwilligers, bedrijven en sponsoren. Help je ons mee?

Wat krijg je er allemaal voor terug?

  • Unieke herinneringen aan een fantastisch feestweekend

  • Fris, koffie, thee en versnaperingen gedurende de werkzaamheden

  • Veel lol en plezier met een hechte groep vrijwilligers

Actuele Evenementen

  • Echt Zomer Feesten (22 t/m 24 juli2 2022)

Heb jij een gaatje in je agenda op 22, 23 of 24 juli? En wil je Echt Zomer Feesten vanaf de andere kant meemaken? Wil jij meehelpen tijdens één of meerdere dagen van het feestweekend? Meld je dan snel aan als vrijwilliger!

Aanmelden als vrijwilliger »

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe evenementen, leuke informatie en als allereerste op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen binnen Echt Feeste!? Meld je dan snel aan via de nieuwsbrief:

Aanmelden voor de nieuwsbrief »

Hoe nu verder?

De planning van de werkzaamheden en alle informatie wordt per e-mail verstuurd aan alle vrijwilligers. Mocht je in de tussentijd nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met de Commissie Personeel via: personeel@echt-feesten.nl.