INFORMATIE

Alle belangrijke informatie over Echt Feesten! op een rij…

Algemeen

Echt Feesten! vindt plaats in Leisurepark In De Bandert in Ech.

Feestpaviljoen Leisurepark In De Bandert
Bandertlaan 9
6101 LZ Echt

Finale LVK 2020 (Vrijdag 07-02-2020)
Zaal open: 18:00 uur
Start programma: 20:00 uur
Einde afterparty: 01:00 uur

Stout & Loud (zaterdag 08-02-2020)
Zaal open: 19:00 uur
Start programma: 19:45 uur
Einde programma: 02:00 uur

Kampioene van ’t Zuuje
Zaal open: 13:00 uur
Start programma: 16:00 uur

De minimum leeftijd tijdens Stout & Loud op zaterdag 08-02-2020 is 18 jaar. Dit zal strikt worden opgevolgd, hier wordt geen enkele uitzondering op gemaakt. Je dient dus voor 08 februari 2002 geboren te zijn. Je moet in staat zijn om jezelf te identificeren met een geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

Voor de overige dagen wordt er geen minimale leeftijd gehanteerd.

De Algemene Voorwaarden zijn hier te downloaden.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de Finale van het LVK wordt georganiseerd door Stichting LVK. Meer informatie is te vinden op de website www.stichtinglvk.nl. Het is wel mogelijk om LVK 2020 / Echt Feesten! te sponsoren in ruil voor diverse tegenprestaties (waaronder entreekaarten). Meer informatie over de Sponsormogelijkheden vind je hier: Sponsoren.

De kaartverkoop vindt plaats in een aantal fases: hoe langer je wacht, hoe duurder jouw Echt Feesten! wordt; Niet wachten dus! De kaartverkoop start op 01-10-2019 met Super Early Bird kaarten: Stout & Loud.

Op zondag tijdens Echt Feesten! is de entree helemaal gratis!

Dit ticket verleent VIP toegang, met speciale toegang tot het VIP DECK met een fantastisch uitzicht op het podium, incl. all-in drankarrangement, VIP Bar en een hapjes.

De Echt Feesten! tickets zijn exclusief verkrijgbaar via onze eigen website en de website van Universe (ticketpartner). Het is niet toegestaan om je ticket te kopen of verkopen via TicketSwap, Marktplaats, Viagogo, Tickettack, Tickets4U, etc. Tickets die via deze secundaire ticket platforms verkocht worden, zullen worden geannuleerd (zonder restitutie van geld).

Wanneer de evenementen nog niet zijn uitverkocht zullen er tickets bij de ingang worden verkocht. Tickets in de voorverkoop op de website zijn goedkoper dan bij de ingang van het feestpaviljoen. Zorg er dus voor dat je jouw ticket daarvoor bemachtigd hebt!

Tickets

Je kunt zowel je entreeticket uitprinten als de barcode laten scannen vanaf je telefoon om toegang te krijgen tot het festival (zorg ervoor dat je jouw helderheid zo hoog mogelijk hebt staan).

Heb je vragen betreft het bestellen, betalen, personaliseren of het ontvangen van je ticket? Neem dan contact op met de helpdesk.

Bereikbaarheid

Meer informatie
Zodra je in de buurt van Echt bent, kun je het beste de bewegwijzering volgen en je navigatie uitzetten. Routing voor parkeren, brengen en halen en backstage staan duidelijk aangegeven. Meer informatie volgt…
Meer informatie

Er is een Kiss & Ride (halen en brengen) zone dichtbij het festivalterrein waar je netjes afgezet en opgehaald kan worden. Volg hiervoor de bewegwijzering van de borden.

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden voor je fiets. De parkeerplaatsen voor fietsers worden duidelijk aangegeven middels borden. Meer informatie volgt…

Meer informatie volgt…

Faciliteiten

Tijdens de evenementen wordt er betaald met penningen. Deze haal je bij de speciaal ingericht kassa’s. Hier kan je zowel cash als met de pin betalen.

Ook kun je penningen van te voren halen om je evenement experience eerder te laten starten! Wanneer je jouw penningen voorafgaand van het festival koopt hoef je alleen nog maar met je penningen ticket je penningen op te halen.

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig in en rondom het feestpaviljoen waar je veilig je jas en andere spullen kan opbergen. Je kunt een kluisje huren bij de speciaal ingerichte balie.

Bij de kluisjes is het alleen mogelijk om met cash geld te betalen. Er zijn geen pinautomaten aanwezig, wel kun je tijdens het halen van je penningen geld bijpinnen.

Het is op zaterdag (08-02-2020) en zondag (09-02-2020) niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen naar het feestpaviljoen. We hebben een groot assortiment van eten en drinken! Heb je voedsel allergieën of andere vragen over ons food assortiment? Mail ons dan op: info@echt-feesten.nl.

Geen zorgen! Op het feestterrein is er een EHBO post te vinden. Deze post is  duidelijk aangegeven op het terrein zelf en op de plattegrond. Bij deze EHBO posten is het ook mogelijk om te kolven voor onze kersverse moeders.

Overig

 • Op zaterdag toegang vanaf 18 jaar
 • ID dient getoond te worden op verzoek
 • Vrijdag (07-02-2020) en Zondag (09-02-2020 is iedereen van harte welkom
 • Op vrijdag, zaterdag en zondag geldt op camping “Hemel te Rijk” een minimum leeftijd van 18 jaar
 • Er wordt geen alcohol geschonken aan personen jonger dan 18 jaar, in geval van twijfel wordt er gevraagd naar legitimatie. Geen ID? Geen alcohol mee!
 • We wensen je heel veel plezier!

Om medicatie mee te nemen naar het festival, moet de medicatie in een gesloten verpakking zitten en heb je een officiële verklaring nodig van een dokter. Bij enige twijfel, zal de EHBO de medicatie checken.

Er geldt een rookverbod in alle tenten en overkappingen. Dit geldt zowel voor sigaretten als voor E-sigaretten*. Roken is alleen toegestaan in de gemarkeerde ruimte.

Roken in tenten en onder overkappingen is wettelijk verboden en de boetes lopen op tot €13.500,- per tent! De NVWA controleert met undercover controleurs of het beleid wordt nageleefd. Rook dus alleen in de toegestane en gemarkeerde ruimte. De gevolgen kunnen oplopen van een waarschuwing tot het ontzeggen van toegang tot het feestterrein.

*Je mag alleen een E-smoker meenemen op het feestterrein wanneer de vloeistof nog gesloten is. Er mag maar 1 vloeistof meegenomen worden.

In verband met strenge regelgeving omtrent drugs- en drugsgebruik, hanteert de organisatie een ZERO TOLERANCE beleid. Dit betekent dat zowel soft- als harddrugs niet geaccepteerd zullen worden. De security zal hier streng op controleren bij binnenkomst en tijdens het feestweekend door middel van visitatie.

Wil jij onderdeel zijn van ons vrijwilligersteam? Kijk dan snel op de speciaal ingerichte vrijwilligerspagina op deze website.

Meer informatie

Nog een brandende vraag die er niet tussen staat?

 • Algemene vragen en/of opmerkingen
  Stuur een mail naar info@echt-feesten.nl
 • Ticket vragen
  Stuur een mail naar tickets@echt-feesten.nl
 • Creatieve concepten
  Goed idee? Stuur een mail naar info@echt-feesten.nl
 • Pers
  Accreditaties, foto & video? Stuur een mail naar pers@echt-feesten.nl.

Wanneer je ons mailt, bevestig je dat je alle vragen in deze FAQ hebt doorzocht.