INFORMATIE

Alle belangrijke informatie over Echt Feesten! op een rij…

Algemeen

Echt Feesten! vindt plaats in Leisurepark In De Bandert in Ech.

Feestpaviljoen Leisurepark In De Bandert
Bandertlaan 9
6101 LZ Echt

Finale LVK 2020 (Vrijdag 07-02-2020)
Zaal open: 18:00 uur
Start programma: 19:30 uur
Einde afterparty: 01:00 uur

Stout & Loud (zaterdag 08-02-2020)
Zaal open: 19:00 uur
Programma: Bekijk timetable

Kampioene van ’t Zuuje
Zaal open: 15:00 uur
Programma: Bekijk timetable

De minimum leeftijd tijdens Stout & Loud op zaterdag 08-02-2020 is 18 jaar. Dit zal strikt worden opgevolgd, hier wordt geen enkele uitzondering op gemaakt. Je dient dus voor 08 februari 2002 geboren te zijn. Je moet jezelf kunnen identificeren met een geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

Voor de overige twee dagen wordt er geen minimale leeftijd gehanteerd.

De Algemene Voorwaarden zijn hier te downloaden.

Kaartverkoop

De Echt Feesten! tickets zijn exclusief verkrijgbaar via onze eigen website en de website van Universe (ticketpartner). Het is niet toegestaan om je ticket te kopen of verkopen via TicketSwap, Marktplaats, Viagogo, Tickettack, Tickets4U, etc. Tickets die via deze secundaire ticket platforms verkocht worden, zullen worden geannuleerd (zonder restitutie van geld).

Wanneer de evenementen nog niet zijn uitverkocht zullen er tickets bij de ingang worden verkocht. Tickets in de voorverkoop op de website zijn goedkoper dan bij de ingang van het feestpaviljoen. Zorg er dus voor dat je jouw ticket daarvoor bemachtigd hebt!

→ Scoor je TICKETS hier!

De kaartverkoop voor de Finale van het LVK heeft reeds plaatsgevonden en is uitverkocht. Het is wel mogelijk om LVK 2020 / Echt Feesten! te sponsoren in ruil voor diverse tegenprestaties (waaronder entreekaarten). Meer informatie over de Sponsormogelijkheden vind je hier: Sponsoren.

Meer informatie »

De kaartverkoop vindt plaats in een aantal fases: hoe langer je wacht, hoe duurder jouw Echt Feesten! wordt; Niet wachten dus! De kaartverkoop is reeds gestart. Scoor je kaarten nu via de event pagina van Stout & Loud.

Meer informatie »

Door het overweldigende succes van het evenement waren de voorverkoopkaarten in een mum van tijd uitverkocht. Heb je geen kaart weten te bemachtigen maar wil je er wel bij zijn? Geen probleem! Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar bij de ingang van het paviljoen. De entree is helemaal gratis!

Meer informatie »

Dit ticket verleent VIP toegang, met speciale toegang tot het VIP DECK met een fantastisch uitzicht op het podium, incl. all-in drankarrangement, VIP Bar en een hapjes.

Meer informatie

Toegang

Je kunt zowel je entreeticket uitprinten als de barcode laten scannen vanaf je telefoon om toegang te krijgen tot het paviljoen (zorg ervoor dat je jouw helderheid zo hoog mogelijk hebt staan).

Heb je vragen betreft het bestellen, betalen, personaliseren of het ontvangen van je ticket? Neem dan contact op met de helpdesk.

Er geld tijdens Stout & Loud een minimumleeftijd van 18 jaar. Hierop worden géén uitzonderingen gemaakt. Bij de Finale van het LVK en Kampioene van ’t Zuuje geld geen minimumleeftijd.

Er is voor het gehele weekend geen verplichte dress code. Tijdens de Finale van het LVK is een leuk “pekske” natuurlijk wel aan te raden! Stout & Loud is een 90’s, 00’s en 10’s evenement met een dance setting waarbij Kampioene van ’t Zuuje een familiedag is.

Om medicatie mee te nemen moet de medicatie in een gesloten verpakking zitten inclusief bijsluiter en heb je een officiële verklaring nodig van een dokter. Bij enige twijfel, zal de EHBO de medicatie checken.

Bereikbaarheid

Het evenement is bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer.

Meer informatie
Het parkeerterein is gevestigd op industrieterein De Berk. Neem daarna de pendelbus naar het feestterein.
Meer informatie

Vanaf het parkeertrein brengen pendelbussen je naar de feestlocatie op zowel de vrijdag, zaterdag als zondag.

Meer informatie

Er is een Kiss & Ride (halen en brengen) zone dichtbij het festivalterrein waar je netjes afgezet en opgehaald kan worden. Volg hiervoor de bewegwijzering van de borden.

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden voor je fiets. De parkeerplaatsen voor fietsers worden duidelijk aangegeven middels borden. Meer informatie volgt…

De feestlocatie is bereikbaar door middel van het openbaar vervoer. Check de Arriva reisplanner. Let op: er rijden geen extra treinen!

Meer informatie

Faciliteiten

Tijdens de evenementen wordt er betaald met penningen. Deze haal je bij de speciaal ingericht kassa’s. Hier kan je zowel cash als met de pin betalen. Penningen kun je ook meteen tegen een gereduceerd tarief bestellen bij het bestellen van een ticket voor Stout&Loud of Kampioene van ’t Zuuje.

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig waar je veilig je jas en andere spullen kan opbergen. Je kunt een kluisje huren bij de speciaal ingerichte balie. De kosten bedragen één penning voor de vrijdag en twee penningen voor de zaterdag en zondag. In elk kluisje kunnen circa 3 jassen opgeborgen worden.

Het is op zowel vrijdag, zaterdag als zondag niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen naar het feestterrein. We hebben een groot assortiment van eten en drinken! Heb je allergieën of andere vragen over ons assortiment? Mail ons dan op: info@echt-feesten.nl.

Geen zorgen! Op het feestterrein is er een EHBO post te vinden. Deze post is  duidelijk aangegeven op het terrein zelf en op de plattegrond. Bij deze EHBO posten is het ook mogelijk om te kolven voor onze kersverse moeders.

Er zijn voldoende gratis toiletten en handenwasgelegenheden aanwezig op het terrein. Ook zijn er gehandicapten-toiletten aanwezig. Wildplassen is dan ook niet toegestaan.

Overig

Meer informatie

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor mindervaliden. Wil je hier gebruik van maken? Koop dan eerst een ticket en neem daarna contact op met tickets@echt-feesten.nl.

Penningen kunnen betaald worden door middel van pin en contant geld. Er worden geen geldbiljetten van 200 euro en 500 euro geaccepteerd.

Er geldt een rookverbod in alle tenten en overkappingen. Dit geldt zowel voor sigaretten als voor E-sigaretten*. Roken is alleen toegestaan in de gemarkeerde ruimte.

Roken in tenten en onder overkappingen is wettelijk verboden en de boetes lopen op tot €13.500,- per tent! De NVWA controleert met undercover controleurs of het beleid wordt nageleefd. Rook dus alleen in de toegestane en gemarkeerde ruimte. De gevolgen kunnen oplopen van een waarschuwing tot het ontzeggen van toegang tot het feestterrein.

*Je mag alleen een E-smoker meenemen op het feestterrein wanneer de vloeistof nog gesloten is. Er mag maar 1 vloeistof meegenomen worden.

Er wordt geen alcohol geschonken aan personen jonger dan 18 jaar, in geval van twijfel wordt er gevraagd naar legitimatie. Geen ID? Geen alcohol mee!

In verband met strenge regelgeving omtrent drugs- en drugsgebruik, hanteert de organisatie een ZERO TOLERANCE beleid. Dit betekent dat zowel soft- als harddrugs niet geaccepteerd zullen worden. De security zal hier streng op controleren bij binnenkomst en tijdens het feestweekend door middel van visitatie.

Wil jij onderdeel zijn van ons vrijwilligersteam? Kijk dan snel op de speciaal ingerichte vrijwilligerspagina op deze website.

Meer informatie

Nog een brandende vraag die er niet tussen staat?

 • Algemene vragen en/of opmerkingen
  Stuur een mail naar info@echt-feesten.nl
 • Ticket vragen
  Stuur een mail naar tickets@echt-feesten.nl
 • Creatieve concepten
  Goed idee? Stuur een mail naar info@echt-feesten.nl
 • Pers
  Accreditaties, foto & video? Stuur een mail naar pers@echt-feesten.nl.

Wanneer je ons mailt, bevestig je dat je alle vragen in deze FAQ hebt doorzocht.