INFORMATIE

Alle belangrijke informatie over Echt Feesten! op een rij…

Algemeen

Echt Zomer Feesten 2022 vindt plaats in Connect College Echt.

Connect College Echt
Maasbrachterweg 22
6101 XX Echt

Summer Break
Zaal open: 20:00 uur
Programmering: 20:00 – 01:00 uur

Kindermiddag met K3
Zaal open: 13:30 uur
Programmering: 13:30 – 17:00 uur

Limburg Live!
Zaal open: 20:00 uur
Programmering: 20:00 – 01:00 uur

SommerSpaß
Zaal open: 11:00 uur
Programmering: 11:00 – 20:30 uur

Er geld tijdens Summer Break een minimumleeftijd van 18 jaar. Hierop worden géén uitzonderingen gemaakt. Bij de overige evenementen geldt geen minimumleeftijd.

De Algemene Voorwaarden zijn hier te downloaden.

Kaartverkoop

De Echt Feesten! tickets zijn exclusief verkrijgbaar via onze eigen website en de website van Eventix (ticketpartner).

Er zijn tijdens Echt Zomer Feesten 2022 geen VIP tickets beschikbaar. Het is wel mogelijk om sponsor/partner te worden van Echt Feesten! en/of Echt Zomer Feesten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Toegang

Je kunt zowel je entreeticket uitprinten als de barcode laten scannen vanaf je telefoon om toegang te krijgen tot het paviljoen (zorg ervoor dat je jouw helderheid zo hoog mogelijk hebt staan).

Heb je vragen betreft het bestellen, betalen, personaliseren of het ontvangen van je ticket? Neem dan contact op met de helpdesk van onze ticketpartner Eventix: https://eventix.nl/search.

Er geld tijdens Summer Break een minimumleeftijd van 18 jaar. Hierop worden géén uitzonderingen gemaakt. Bij de overige evenementen geldt geen minimumleeftijd.

Om medicatie mee te nemen moet de medicatie in een gesloten verpakking zitten inclusief bijsluiter en heb je een officiële verklaring nodig van een dokter. Bij enige twijfel, zal de EHBO de medicatie checken.

Bereikbaarheid

Echt Zomer Feesten 2022 vindt plaats in Connect College Echt.

Connect College Echt
Maasbrachterweg 22

6101 XX Echt

Er zijn bij Connect College een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeerplaats bevindt zich aan de Populierlaan (navigatieadres = Populierlaan 1, 6101 BA Echt). De route naar de parkeerplaats is middels borden aangegeven. Er is op het evenemententerrein bij Connect College een zeer ruimte fietsenstalling aanwezig.

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden voor je fiets. De parkeerplaatsen voor fietsers worden duidelijk aangegeven middels borden.

De feestlocatie is bereikbaar door middel van het openbaar vervoer. Check de Arriva reisplanner. Let op: er rijden geen extra treinen!

Faciliteiten

Tijdens de evenementen wordt er betaald met penningen. Deze haal je bij de speciaal ingericht kassa’s en zijn alleen geldig tijdens Echt Zomer Feesten!

Er is geen bewaakte garderobe aanwezig. Er zijn wel kapstokken beschikbaar voor het ophangen van jassen.

Het is niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen naar de evenementen. We hebben een groot assortiment van eten en drinken! Heb je allergieën of andere vragen over ons assortiment? Mail ons dan op: info@echt-feesten.nl.

Geen zorgen! Op het feestterrein is er een EHBO post te vinden. Deze post is  duidelijk aangegeven op het terrein zelf en op de plattegrond. Bij deze EHBO posten is het ook mogelijk om te kolven voor onze kersverse moeders.

Er zijn voldoende gratis toiletten en handenwasgelegenheden aanwezig op het terrein. Ook is er een gehandicapten-toilet aanwezig. Wildplassen is dan ook niet toegestaan.

Overig

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor mindervaliden. Wil je hier gebruik van maken? Koop dan eerst een ticket en neem daarna contact op met tickets@echt-feesten.nl.

Penningen kunnen betaald worden door middel van pin en contant geld. Er worden geen geldbiljetten van 200 euro en 500 euro geaccepteerd.

Er geldt een rookverbod in alle tenten en overkappingen. Dit geldt zowel voor sigaretten als voor E-sigaretten*. Roken is alleen toegestaan in de gemarkeerde ruimte.

Roken in tenten en onder overkappingen is wettelijk verboden en de boetes lopen op tot €13.500,- per tent! De NVWA controleert met undercover controleurs of het beleid wordt nageleefd. Rook dus alleen in de toegestane en gemarkeerde ruimte. De gevolgen kunnen oplopen van een waarschuwing tot het ontzeggen van toegang tot het feestterrein.

*Je mag alleen een E-smoker meenemen op het feestterrein wanneer de vloeistof nog gesloten is. Er mag maar 1 vloeistof meegenomen worden.

Er wordt geen alcohol geschonken aan personen jonger dan 18 jaar, in geval van twijfel wordt er gevraagd naar legitimatie. Geen ID? Geen alcohol mee!

In verband met strenge regelgeving omtrent drugs- en drugsgebruik, hanteert de organisatie een ZERO TOLERANCE beleid. Dit betekent dat zowel soft- als harddrugs niet geaccepteerd zullen worden. De security zal hier streng op controleren bij binnenkomst en tijdens het feestweekend door middel van visitatie.

Wil jij onderdeel zijn van ons vrijwilligersteam? Kijk dan snel op de speciaal ingerichte vrijwilligerspagina op deze website.

Nog een brandende vraag die er niet tussen staat?

 • Algemene vragen en/of opmerkingen
  Stuur een mail naar info@echt-feesten.nl
 • Ticket vragen
  Stuur een mail naar tickets@echt-feesten.nl
 • Creatieve concepten
  Goed idee? Stuur een mail naar info@echt-feesten.nl
 • Pers
  Accreditaties, foto & video? Stuur een mail naar pers@echt-feesten.nl.

Wanneer je ons mailt, bevestig je dat je alle vragen in deze FAQ hebt doorzocht.