Bedankt voor je aanmelding!

Wat fijn dat je ons mee helpt bij de bevordering en instandhouding van de cultuur in de Gemeente Echt-Susteren! We gaan de komende weken aan de slag om alle aanmeldingen te verwerken en een planning op te stellen van de inzet van alle vrijwilligers.

Nu al vragen of opmerkingen?

De planning van de werkzaamheden zal in week 27 of 28 per e-mail worden verstuurd naar alle vrijwilligers. Mocht je in de tussentijd nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact op met de Commissie Personeel via het e-mailadres personeel@echt-feesten.nl. We proberen je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden!

Wat krijg je er allemaal voor terug?

  • Unieke herinneringen aan een fantastisch feestweekend

  • Fris, koffie, thee en versnaperingen gedurende de werkzaamheden

  • Veel lol en plezier met een hechte groep vrijwilligers

NIX18

Voor iedereen die jonger is dan 18 jaar geldt dat er geen alcohol gekocht of genuttigd mag worden tijdens de evenementen.

HELP JE ONS MEE?

We willen alvast je aandacht vragen voor het NIX18 beleid. Help je ons mee om te controleren op het gebruik van alcohol onder de 18.

CATERING

In de backstage area zijn er versnaperingen beschikbaar en kunnen jullie even rustig zitten. Stem onderling wel even goed af of je een pauze kunt nemen.

DRANK

We willen jullie wel vragen om tijdens de vrijwilligerswerkzaamheden geen alcohol te nuttigen. Na afloop is er voldoende ruimte om samen met alle vrijwilligers te genieten van een “after-party-borrel”!

VELE HANDEN...

Na afloop van het evenement, willen we jullie vragen om tot het einde aanwezig te blijven om samen op te ruimen. Samen uit samen thuis! én...

...MAKEN LICHT WERK!

Vele handen maken licht werk! Hopelijk mogen we rekenen op jullie steun en kunnen we na afloop terugkijken op een zeer geslaagd feestweekend!

CONSUMPTIEMUNTEN

Tijdens de evenementen kan uitsluitend worden betaald met consumptiemunten van Echt Feesten! (oranje en zwart = halve bon) waarop het logo van Echt Feesten! is bedrukt.

BLIJF GOED OPLETTEN!

Wellicht heb je het zelf ook wel eens geprobeerd; te weinig consumptiebonnen afgeven bij het bestellen van drank. We willen jullie vragen om hier extra alert op te zijn!