Echter Vastelaoves Spektakel 2022 – PlatsSpektakel

Laden Evenementen
De Plats in Echt zal tijdens de carnavalsdagen worden omgetoverd tot een grote hossende mensenmassa… Een feestje waarover we eigenlijk niet meer hadden durven dromen. Stiekem waren we achter de schermen wel bezig met de voorbereidingen en dankzij een super samenwerking van vele partijen, vrijwilligers en zeker ook Gemeente Echt-Susteren, heeft de Burgemeester onze plannen goedgekeurd: 3 dagen lang een “?????? ??????????? ?????????” op de Plats in Echt! Er is een top programma samengesteld en iedere dag komen een aantal van de beste Limburgse artiesten langs om de Vastelaovend 2022 in Echt onvergetelijk te maken.
Vanwege de veiligheidseisen die gesteld zijn voor het verstrekken van de vergunning, is het noodzakelijk om het aantal bezoekers op het evenemententerrein te reguleren. We zijn verplicht om een toegangscontrole uit te voeren en is er een maximale capaciteit bepaald voor het evenemententerrein, waardoor een kaartverkoop onvermijdelijk is. We hebben de kosten voor de tickets zo laag mogelijk proberen te houden!

Informatie over de kaartverkoop

De online kaartverkoop start op zondag 20-02-2022 om 20:00 uur via: https://bit.ly/evs-2022. Iedereen die om 20:00 uur op de site is, krijgt een willekeurig volgnummer. Op basis van dat volgnummer wordt de wachtrij verwerkt. Iedereen maakt dus evenveel kans op tickets. Mensen die ná 20:00 uur op de bestelpagina komen sluiten achteraan aan in de digitale wachtrij. Je kunt maximaal 6 kaarten per kaartsoort per dag bestellen. Hieronder een overzicht van alle kaarten die beschikbaar komen:

? Zaterdag (Kinderticket t/m 12 jaar & Regulier ticket)
? Zondag (Kinderticket t/m 12 jaar & Regulier ticket)
? Maandag (Kinderticket t/m 12 jaar & Regulier ticket)

Er zijn géén passe-partout kaarten beschikbaar en er kunnen per bestelling maximaal 6 tickets (voor volwassenen) per dagen worden besteld.

Kaarten voor de evenementen kosten voor kinderen t/m 12 jaar € 2,50 per stuk (per dag)* (Let op! We controleren dit bij de ingang) en vanaf 13 jaar € 5,00 per stuk (per dag)*. De kaartverkoop start zondag 20-02-2022 om 20:00. Reserveer dit moment alvast in je agenda, want de kaartverkoop kon nog wel eens heel hard gaan.
* exclusief servicekosten

Consumptiebonnen

TIP! Tijdens de kaartverkoop kun je ook al consumptiebonnen bestellen. Consumptiebonnen kosten € 2,30 per stuk. Doe er je voordeel mee en sta minder lang in de rij bij de kassa’s tijdens de evenementen.

Ga naar de bovenkant