Laden Evenementen

GRATIS entree, waarom zit ik dan nu toch op een ticketpagina? Om tickets te bestellen natuurlijk. We leggen je uit waarom je niet moet aarzelen en nu alvast je GRATIS tickets moet bestellen.

Het programma

Zondagmiddag 09 februari 2020 wordt het feestpaviljoen tijdens Echt Feesten! omgetoverd tot een familiefestival. Gun je kinderen een super leuke dag in het grote kinderspeeldorp met springkussens en attracties. Kom gezellig genieten van festivalfood, een drankje aan de bar en de muziek van verschillende acts en bands. Waaronder niemand minder dan Lex Uiting. Hij zet samen met z’n liveband de tent op z’n kop deze dag. Het beloofd een geweldige dag te worden, boordevol entertainment en activiteiten, voor alle leeftijden. En dat nog wel helemaal gratis ook!

Tickets

De toegang voor Kampioene van ’t Zuuje is helemaal GRATIS! Waarom dan toch nu al je tickets bestellen?

  • Niemand wil iets missen van deze fantastische dag. Met een ticket ben jij in elk geval verzekerd van een plekje in het feestpaviljoen
  • Je ontvangt een leuke gadget bij het scannen van je ticket aan de entree op 9 feb
  • Én je maakt kans op een Meet & Greet voor 2 personen met Lex Uiting. Deze wordt verloot onder alle online bestelde tickets. De winnaar wordt via social media bekend gemaakt.

Penningen

TIP! Bestel ook al direct je penningen mee, zodat je niet lang in de rij hoeft te staan bij de kassa’s.

Penningen kun je tijdens het check-out proces als extra item bestellen. De penningen kunnen opgehaald worden bij speciale kassa’s tijdens Stout & Loud.

Extra informatie

Meer informatie is te vinden op deze pagina: Informatie