Kampioene van ’t Zuuje

Laden Evenementen

Afgelast!

Burgemeester Jos Hessels heeft na goed overleg met de organisatie van Echt Feesten! helaas moeten besluiten om alle activiteiten in en rond het feestpaviljoen op Leisurepark In de Bandert af te gelasten in verband met de naderende storm.
Klik hier om het nieuwsbericht te lezen

Het programma

Zondagmiddag 09 februari 2020 wordt het feestpaviljoen tijdens Echt Feesten! omgetoverd tot een familiefestival. Gun je kinderen een super leuke dag in het grote kinderspeeldorp met springkussens en attracties. Kom gezellig genieten van festivalfood, een drankje aan de bar en de muziek van verschillende acts en bands. Waaronder niemand minder dan Lex Uiting. Hij zet samen met z’n liveband de tent op z’n kop deze dag. Het belooft een geweldige dag te worden, boordevol entertainment en activiteiten, voor alle leeftijden. En dat nog wel helemaal gratis ook!

Tickets

De voorverkoop van Kampioene van ’t Zuuje is afgelopen

Door het overweldigende succes van het evenement, waren de gratis kaarten in een mum van tijd uitverkocht. Heb je geen kaart weten te bemachtigen en wil je er wel graag bij zijn op zondag 09-02-2020? Er zijn bij de ingang nog een beperkt aantal gratis kaarten beschikbaar.

LET WEL OP! Kom op tijd, want het feestpaviljoen heeft een maximale capaciteit en VOL = VOL!

Bezoekers die reeds een gratis kaart hebben gekocht zijn verzekerd van toegang tijdens Kampioene van ’t Zuuje!

Timetable

De timetable is bekend! Zorg dat je op tijd bent om jouw artiest te zien! Deuren gaan open om 15:00 uur.

Extra informatie

Meer informatie is te vinden op deze pagina: Informatie

Ga naar de bovenkant