Echter Vastelaoves Spektakel 2023 – Optochtbal XL

Laden Evenementen

Ook op Carnavalszondag kun je op de Plats in Echt vastelaovend vieren. Echt Feesten! heeft een leuk programma samengesteld voor jong en oud. Tijdens en aansluitend aan de optocht die wordt georganiseerd door C.V. De Aester, zal de Plats worden omgetoverd tot een grote hossende mensenmassa… De prijsuitreiking van de optocht vindt dit jaar ook plaats op de Plats tijdens het Optochtbal XL omstreeks 18:30 uur. Vastelaovend vier je dus ook dit jaar weer in Echt!

Datum Zondag 19 februari 2023
Tijdstip Plein geopend vanaf: 13:00 uur (het is mogelijk om de optocht te bekijken op de Plats!
Start programmering: 16:00 uur
Prijsuitreiking Optocht C.V. De Aester Echt: 18:30 uur
Locatie Plats in Echt
Tickets GRATIS ENTREE!

OPENINGSTIJDEN

Het evenemententerrein (de Plats) is tijdens alle evenementen gratis toegankelijk. Maar let op: het evenemententerrein heeft een maximale capaciteit. Als het te vol wordt op de Plats, zullen de ingangen worden afgesloten. Dus kom op tijd! De ingangen, die gesitueerd zijn op de Bovenstestraat en het Vrijthof, zijn iedere dag geopend vanaf 13:00 uur. Let op: het evenemententerrein is dus niet toegankelijk via de Jodenstraat!

PROGRAMMA

Het evenemententerrein is op zondag geopend vanaf 13:00 uur. Op het evenemententerrein kan de optocht van C.V. De Aester worden bekeken onder het genot van leuke achtergrondmuziek en een lekker biertje. Aansluitend aan de optocht zal om 16:30 uur het programma losbarsten met een optreden van John Tana! Ook dit jaar is Feestband Knallermann van de partij die het plein helemaal op zijn kop zal zetten. Samen met optredens van Greumelkes, Marjolein Heijltjes én de Roerdassen beloofd het weer een gezellige boel te worden tijdens Optochtbal XL!

LINE-UP

John Tana ● Knallermann ● Marjolein Heijltjes ● Roerdassen ● Greumelkes

CONSUMPTIEMUNTEN

Op het evenemententerrein kan alleen worden betaald met consumptiemunten van Echt Feesten! De consumptiemunten kosten €2,50 en zijn verkrijgbaar bij de kassa’s op het evenemententerrein. Restitutie van de consumptiemunten is niet mogelijk.

VERBODEN VOORWERPEN

Het is niet toegestaan de volgende zaken mee te nemen op het evenemententerrein: eigen meegenomen (alcoholhoudende) dranken, blik en glaswerk, (hard)drugs, lachgas, vuurwerk, plastic flessen, (vuur)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen, huisdieren, geluidsapparatuur, obstakels zoals paraplu’s (toegestaan zijn vlaggen en handzame bordjes) en voorwerpen langer dan 2 meter. Let dus op dat jullie geen eigen drank, bolderkarren, statafels, etc. meenemen dit jaar. Bij de ingang kan een visitatie worden uitgevoerd door de beveiligingsmedewerkers.

ALCOHOL / NIX18 / 18+

Er wordt geen alcohol geschonken aan jongeren onder de 18 jaar. Bezoekers van 18 jaar en ouder kunnen bij de kassa een 18+ polsbandje ophalen bij vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Titel

Ga naar de bovenkant