Echter Vastelaoves Spektakel 2023 – Plat(s)Spektakel

Laden Evenementen
Ook in 2023 zal er weer een nieuwe editie worden georganiseerd van het Plat(s)Spektakel tijdens het Echter Vastelaoves Spektakel 2023! De programmering zal worden samengesteld met vele lokale artiesten aangevuld met een aantal Limburgse toppers en tevens zal de Feestband Knallermann het plein volledig op zijn kop zetten. Vastelaovend vier je dus ook dit jaar weer in Echt!
Datum Zaterdag 18 februari 2023
Tijdstip Start programmering: 14:00 (Plein geopend vanaf: 13:00 uur)
Locatie Plats in Echt
Tickets GRATIS ENTREE!

OPENINGSTIJDEN

Het evenemententerrein (de Plats) is tijdens alle evenementen gratis toegankelijk. Maar let op: het evenemententerrein heeft een maximale capaciteit. Als het te vol wordt op de Plats, zullen de ingangen worden afgesloten. Dus kom op tijd! De ingangen, die gesitueerd zijn op de Bovenstestraat en het Vrijthof, zijn iedere dag geopend vanaf 13:00 uur. Let op: het evenemententerrein is dus niet toegankelijk via de Jodenstraat!

PROGRAMMA

Naast optredens van vele lokale artiesten uit de Gemeente Echt-Susteren, zullen ook Spik & Span, Andy en Roy, Knallermann, Danny Pouwels en Don Kiesjot hun opwachting maken. Het beloofd dus ook dit jaar weer een té gek feestje te worden tijdens het Plat(s)Spektakel.

LINE-UP

Spik & Span ● Andy en Roy ● Knallermann ● Danny Pouwels ● Don Kiesjot ● Echt Faut ● Neet te sjtoppe ● H2 ● Martijn Smeets ● 111 Procent ● Jonges van de Zank ● Deraan Deraan ● De Paersjtalzengers ● Dio Wijers ● Auwt Prinse Zöstere ● Kerdju ● C.V. De Aester Echt ● Veterane Sint Joost ● Rivella Boys ● Gewasse en Gesjtreke ● Ohne Bezei ● Nog Neet Mesjien ● GwenDohmen ● Sef Laugs ● Averegs

CONSUMPTIEMUNTEN

Op het evenemententerrein kan alleen worden betaald met consumptiemunten van Echt Feesten! De consumptiemunten kosten €2,50 en zijn verkrijgbaar bij de kassa’s op het evenemententerrein. Restitutie van de consumptiemunten is niet mogelijk.

VERBODEN VOORWERPEN

Het is niet toegestaan de volgende zaken mee te nemen op het evenemententerrein: eigen meegenomen (alcoholhoudende) dranken, blik en glaswerk, (hard)drugs, lachgas, vuurwerk, plastic flessen, (vuur)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen, huisdieren, geluidsapparatuur, obstakels zoals paraplu’s (toegestaan zijn vlaggen en handzame bordjes) en voorwerpen langer dan 2 meter. Let dus op dat jullie geen eigen drank, bolderkarren, statafels, etc. meenemen dit jaar. Bij de ingang kan een visitatie worden uitgevoerd door de beveiligingsmedewerkers.

ALCOHOL / NIX18 / 18+

Er wordt geen alcohol geschonken aan jongeren onder de 18 jaar. Bezoekers van 18 jaar en ouder kunnen bij de kassa een 18+ polsbandje ophalen bij vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Titel

Ga naar de bovenkant