VIP DECK

Op en top genieten met spectaculair zicht op het podium!

Waar je helemaal in de watten wordt gelegd

Welkom op het VIP DECK!

Wil je helemaal niets missen van de optredens dit weekend? Niet in de rij staan voor een hapje en een drankje? Word je graag in de watten gelegd tijdens 1 van de evenementen? Met andere woorden; helemaal ontzorgd worden en er echt een onvergetelijke avond van maken? Dat kan! De eerste verdieping van het TFS paviljoen wordt omgetoverd tot VIP DECK.

VIP zijn betekent:

  • Aparte VIP toegang
  • Inclusief hapjes (op vrijdag 07-02-2020 met live cooking!)

  • Walking diner (alleen op vrijdag 07-02-2020)

  • Privé bar op het VIP DECK

  • All-inclusive drankarrangement

  • Spectaculair uitzicht op het podium

Onbeperkt genieten vanaf het verhoogde VIP DECK tijdens Stout & Loud? Bestel dan snel je kaarten en geniet van een heerlijke avond uit!

Meer informatie over VIP arrangementen tijdens de Finale van het LVK kan opgevraagd worden middels het onderstaand formulier!

VIP Arrangementen Finale LVK 2020

Heb je altijd al eens VIP willen zijn op het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer? Tijdens het 44e LVK dat dit jaar wordt georganiseerd door Carnavalsvereniging de Aester uit Echt is het mogelijk! Het feestpaviljoen op Leisurepark In De Bandert krijgt een enorm VIP DECK met een perfect uitzicht op het bühne!

Wil je helemaal niets missen van de optredens tijdens de Finale van het LVK? Niet in de rij staan voor een hapje en een drankje? Word je graag in de watten gelegd? Met andere woorden; helemaal ontzorgd worden en er echt een onvergetelijke avond van maken? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.