Op 7 februari 2020 is de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. De 44e (jubileum)editie belooft een groots spektakel te worden. En een mega feest vraagt om een mega locatie. Hiervoor is LVK 2020 de samenwerking aangegaan met Veldeman uit Bree. Deze specialist in tenten en tijdelijke hallen, verzorgt een enorme eyecatcher van een paviljoen voor het feestweekend. LVK 2020 en Veldeman hebben een overeenkomst getekend voor de bouw van een TFS hoofdpaviljoen en enkele kleinere paviljoens.

In totaal overdekt Veldeman ruim 4.700m2 van het feestterrein in Echt. Pukkelpop, Rock Werchter, Lowlands… Het zijn maar enkele van de tientallen festivals waar Veldeman de TFS-tenten heeft geplaatst. Tijdens de Olympische Spelen volgend jaar in Japan gaat Veldeman maar liefst 30.000m2 aan tenten leveren die tyfoon bestendig zijn. De TFS heeft een unieke vorm en biedt een spectaculair uitzicht, zowel van binnen als van buiten. De hoge binnenruimte en zwarte binnenzijde zonder palen of spankabels zien er niet alleen schitterend uit. Het biedt ook een perfecte akoestiek voor 3 muzikale topavonden.

VIP DECK

Wil je helemaal niets missen van de optredens tijdens het feestweekend? Niet in de rij staan voor een hapje en een drankje, maar de hele avond genieten van een heerlijk buffet? Word je graag helemaal in de watten gelegd tijdens het evenement? Met andere woorden; helemaal ontzorgd worden en er echt een onvergetelijke muzikale avond van maken. Dat kan! Veldeman en LVK 2020, bouwen namelijk een TFS paviljoen met 2 verdiepingen. De eerste verdieping van de TFS wordt omgetoverd tot heus VIP DECK. Het ontbreekt de VIP’s aan niets tijdens het weekend. Beleef als VIP een volledig verzorgde avond, van binnenkomst tot het einde van de avond en geniet van een fantastisch uitzicht op het podium.

Klinkt goed hè? Is het ook. Trakteer jezelf, vrienden, familie of zakelijke relaties op een VIP arrangement en geniet. Want net als de evenementen, is het VIP DECK een ECHTe beleving op zich.

Programma feestweekend

De komende weken wordt via Social Media de programmering van het feestweekend bekend gemaakt. Blok de agenda alvast van 7 t/m 9 februari 2020 en volg www.echt-feesten.nl en Social Media voor de laatste informatie! We zien je graag in Echt, Het Smalste Stukje Nederland!