Aankomend weekend is het zover: Echter Vastelaoves Spektakel is ook in 2023 weer terug! Op carnavalszaterdag en carnavalszondag zal de Plats in Echt “The Place To Be” zijn. Ouderwets genieten van een geweldig artiestenprogramma voor jong en oud. We hebben hieronder alle belangrijke informatie voor je op een rij gezet. Handig toch?

Het evenemententerrein (de Plats) is tijdens alle evenementen gratis toegankelijk. Maar let op: het evenemententerrein heeft een maximale capaciteit. Als het te vol wordt op de Plats, zullen de ingangen worden afgesloten. Dus kom op tijd! De ingangen, die gesitueerd zijn op de Bovenstestraat en het Vrijthof, zijn iedere dag geopend vanaf 13:00 uur. Let op: het evenemententerrein is dus niet toegankelijk via de Jodenstraat!

OPTREDENS VAN: Spik & Span ● Andy en Roy ● Knallermann ● Danny Pouwels ● Don Kiesjot ● Echt Faut ● Neet te sjtoppe ● H2 ● Martijn Smeets ● 111 Procent ● Jonges van de Zank ● Deraan Deraan ● De Paersjtalzengers ● Dio Wijers ● Auwt Prinse Zöstere ● Kerdju ● C.V. De Aester Echt ● Veterane Sint Joost ● Rivella Boys ● Gewasse en Gesjtreke ● Ohne Bezei ● Nog Neet Mesjien ● GwenDohmen ● Sef Laugs ● Averegs

Op het evenemententerrein kan alleen worden betaald met consumptiemunten van Echt Feesten! De consumptiemunten kosten €2,50 en zijn verkrijgbaar bij de kassa’s op het evenemententerrein. Restitutie van de consumptiemunten is niet mogelijk.

Het is niet toegestaan de volgende zaken mee te nemen op het evenemententerrein: eigen meegenomen (alcoholhoudende) dranken, blik en glaswerk, (hard)drugs, lachgas, vuurwerk, plastic flessen, (vuur)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen, huisdieren, geluidsapparatuur, obstakels zoals paraplu’s (toegestaan zijn vlaggen en handzame bordjes) en voorwerpen langer dan 2 meter. Let dus op dat jullie geen eigen drank, bolderkarren, statafels, etc. meenemen dit jaar. Bij de ingang kan een visitatie worden uitgevoerd door de beveiligingsmedewerkers.

Er wordt geen alcohol geschonken aan jongeren onder de 18 jaar. Bezoekers van 18 jaar en ouder kunnen bij de kassa een 18+ polsbandje ophalen bij vertoon van een geldig identiteitsbewijs.