Na maanden van voorbereiden door de vele vrijwilligers van Echt Feesten!, zit Echt Zomer Feesten 2023 er op. En wat was het fantastisch! We hebben echt enorm genoten.

Op vrijdag wisten vele bezoekers de weg naar het evenemententerrein te vinden om een geweldig feest mee te maken met Kris Kross Amsterdam, La Fuente, FeestDJRuud, It All Started In The Nineties en een knallend setje Happy Hardcore en 90’s hits door Paul Elstak.

Zaterdag stond de crème de la crème van de Nederlands live-acts op het podium in Echt. The Dirty Daddies trapte het programma af en zette het evenemententerrein al vroeg in de middag in vuur en vlam. Vervolgens betrad Jeroen van der Boom met zijn strakke live-band het podium waarna Snelle + Lieve Jongens Band en Kraantje Pappie er nog een schepje bovenop deden. Als klapper op de vuurpijl braken Lucas & Steve de tent helemaal af. Over de spectaculaire eindshow zal nog lang worden nagepraat in Echt en omstreken!

Zondag wisten vele papa’s en mama’s met hun de kids de weg naar Echt Zomer Feesten te vinden voor een heerlijk muziekprogramma met Luna Sabella, Infinity, KidsDJ Barry en als hoogtepunt het optreden van de meiden van K3. Na afloop stond er een lange rij op Leisurepark In De Bandert van mensen die het evenemententerrein wilden betreden voor de afterparty met o.a. Bjorn & Mieke, Beppie Kraft, Erwin en DJ MOX. Het bleef nog lang onrustig in Echt!

Het festivalterrein is weer helemaal opgeruimd dankzij onze vrijwilligers… We kijken met veel trots terug op een FANTASTISCHE editie van Echt Zomer Feesten! Drie dagen lang zijn we overladen met jullie energie, vreugde en dansjes… We hopen dat jullie er net zo hard van hebben genoten als wij. Dankzij jullie, de té gekke artiesten, onze sponsoren en partners én onze crew was dit een onvergetelijke editie van Echt Zomer Feesten!

Op onze Social Media kanalen zijn diverse foto’s online geplaatst zodat je nog een keer kunt nagenieten van het prachtige feestweekend.