Na het ongekende succes van vorig jaar kondigt Stichting Echt Feesten! met trots aan dat ook in 2023 een nieuwe editie van Echt Zomer Feesten zal worden georganiseerd en dit keer zelfs groter dan ooit! Het festival zal plaatsvinden op 14, 15 en 16 juli en wordt georganiseerd op het Evenemententerrein in Leisurepark “In De Bandert” in Echt. Met een indrukwekkende line-up van vele top artiesten en DJ’s, is Echt Zomer Feesten dé perfecte start van de zomervakantie.

Vrijdag 14 juli 2023

Het is gelukt om een aantal hele grote namen uit de DJ scene te boeken. Wie herinnert zich de 90’s Party in 2013, Stout & Loud in 2020 en de memorabele avonden in Stoba, Majestic en Spee nog? We laten op vrijdagavond oude tijden herleven op het festivalterrein, zodat Echt weer voor even het bruisende middelpunt is voor de jeugd! Ouderwets een avond uit met je vrienden: EZF 2023 is dé ultieme start van je zomervakantie!

Zaterdag 15 juli 2023

Op de zaterdagmiddag en zaterdagavond komen de beste live bands en acts van Nederland naar Echt. Bekend van o.a. hun concerten in Ziggo Dome, AFAS Live, Vrienden van Amstel Live en De Streamers zullen ze tijdens Echt Zomer Feesten het evenemententerrein in vuur en vlam zetten. Kom gezellig met je vrienden en familie genieten van een dag top entertainment, lekker eten, heerlijke drankjes en dat allemaal tegen betaalbare prijzen!

Zondag 16 juli 2023

Na het grote succes van de kindermiddag in 2022, zijn we zeer verheugd dat het ook dit jaar weer is gelukt om K3 te boeken tijdens Echt Zomer Feesten. Naast K3 treden er nog diverse andere kinderacts op en belooft het ook dit jaar weer een heel gezellig kinderfeest te worden. Aansluitend aan het optreden van K3, zullen diverse top-artiesten uit Limburg zorgen voor entertainment om er nog een leuke en gezellige middag van te maken voor het hele gezin!

Wij kunnen niet wachten om jou en alle andere feestgangers te verwelkomen op Echt Zomer Feesten. De kaartverkoop voor Echt Zomer Feesten is inmiddels gestart, dus zorg dat je er bij bent!

Voor meer informatie en tickets bezoek je onze website www.ezf.info en alle updates updates over het evenement volg je via de social media kanalen van Echt Feesten.