Na de succesvolle edities in 2022 en 2023 kondigt Stichting Echt Feesten! met trots aan dat ook in 2024 een nieuwe editie van Echt Zomer Feesten zal worden georganiseerd! Het festival zal plaatsvinden op 05 en 06 juli en wordt georganiseerd op het Evenemententerrein in Leisurepark “In De Bandert” in Echt. Met een indrukwekkende line-up van vele artiesten en DJ’s, is Echt Zomer Feesten: dé perfecte start van de zomervakantie!

Vrijdag 05 juli 2024

Duik in de zomerse vibe en laat de beats je meenemen tijdens Echt Zomer Feesten! Op vrijdagavond transformeert het festivalterrein in een bruisende dansvloer. Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol opzwepende muziek en een line-up van top DJ’s die de sfeer tot ongekende hoogten zullen brengen. Trommel snel je vrienden op: Echt Zomer Feesten 2024 is dé ultieme start van je zomervakantie!

Zaterdag 06 juli 2024

Op zaterdag organiseren we een festival met maar liefst 4 stages. Met een line-up vol getalenteerde (live) acts beloven we een dag vol plezier en entertainment voor zowel jong als oud. Laat je verrassen, geniet samen van de muziek en creëer onvergetelijke herinneringen op ons familievriendelijke festival! Een dag vol top entertainment, lekker eten, heerlijke drankjes en de echte festival sfeer!

  • NIEUW! Op beide dagen is er een Silent Disco area aanwezig op het festivalterrein.

  • Op zaterdag zal er een kidsdorp worden ingericht met vele springkussens en een speciale Kids Stage met kinderentertainment!

Echt Feesten! kan niet wachten om alle feestgangers te verwelkomen tijdens Echt Zomer Feesten. De kaartverkoop voor Echt Zomer Feesten gaat hard, dus wacht niet te lang en zorg dat je erbij bent! Alle updates over het evenement volg je via de social media kanalen van Echt Feesten en voor meer informatie en tickets bezoek je de event website: