Weet jij de datum en locatie al van het LVK 2020? Precies! Van vrijdag 7 februari t/m zondag 9 februari 2020 organiseert C.V. De Aester Echt een groots feestweekend, dat start met de Finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer, kortweg het LVK! Een uniek evenement waar heel Limburg maanden naar toeleeft. Zo’n evenement en weekend kan alleen georganiseerd worden met behulp van vele vrijwilligers, bedrijven en sponsoren.

Heb jij je al opgegeven als vrijwilliger? Top, super, geweldig, fantastisch, ontzettend bedankt! Heb je interesse om als vrijwilliger te helpen; voor, tijdens of na het feestweekend?

Op vrijdag 20 september 2019 om 20:00 uur wordt een informatieavond georganiseerd bij Broen Café De Mert in Echt. Stichting LVK 2020 geeft dan, samen met een afvaardiging van Gemeente Echt-Susteren, een uniek kijkje achter de schermen van het LVK. Ervaar hoe ver de organisatie is met alle voorbereidingen, hoe groots het feestweekend wordt én hoe vele vrijwillers meehelpen om het feestweekend tot een gigantisch succes te maken.

Voor wat, hoort wat. Dus krijg je een extra “sneak peek” tijdens deze informatieavond. De eerste artiesten die optreden tijdens het feestweekend, worden die avond bekend gemaakt. Dat wil je niet missen!

Heb jij een gaatje in je agenda van 7 t/m 9 februari? En wil je een event als het LVK eens vanaf de andere kant meemaken? Wil jij meehelpen tijdens één of meerdere dagen van het feestweekend? Meld je dan snel aan als vrijwilliger. En vergeet niet je ook direct aan te melden voor de informatieavond. Vragen? Laat het weten via personeel@lvk2020.nl.