LVK 2020 geeft een kijkje in de Vastelaoveskeuken met een informatieavond voor ondernemers!

Je bedrijf in the picture zetten tijdens het LVK2020? Dat kan! Er zijn vele manieren om als sponsor een bijdrage te leveren aan het LVK 2020 in Echt. Wil je weten hoe? Kom dan naar de speciale informatieavond voor sponsoren op 25 september van 19:00 uur tot 22:00 uur in Cultuurhuis Edith Stein in Echt.

Van vrijdag 7 februari t/m zondag 9 februari 2020 organiseert C.V. De Aester Echt een groots feestweekend, dat start met de Finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer, kortweg het LVK! Een uniek evenement waar heel Limburg weken naar toeleeft. Zo’n evenement en weekend kan alleen georganiseerd worden met behulp van vele vrijwilligers, bedrijven en sponsoren.

Speciaal voor het bedrijfsleven organiseert C.V. De Aester, onder de noemer van Stichting LVK 2020,  een informatiebijeenkomst op woensdag 25 september 2019.  Onder het genot van een hapje en drankje geeft de stichting een uniek kijkje achter de schermen van het LVK. Ervaar samen met collega ondernemers de passie van de vele vrijwilligers, ontdek hoe ver de organisatie is met alle voorbereidingen, hoe groots het feestweekend wordt, én hoe jouw bedrijf in the picture kan worden gezet als sponsor van het LVK 2020.

Tijdens deze informatiebijeenkomst worden de diverse sponsorpakketten gepresenteerd. Heb je interesse? De leden van Stichting LVK2020  geven deze avond graag antwoord op alle vragen.

Agenda

 • 19:00 uur: Ontvangst
 • 19:30 uur: Welkomstwoord door wethouder Geert Frische van de Gemeente Echt-Susteren
 • 19:45 uur: LVK 2020 achter de schermen door Bert Hausmans, voorzitter Commissie PR LVK 2020
 • 20:15 uur: Presentatie sponsorpakketten door Jules Stassen, voorzitter Commissie Sponsoring LVK 2020
 • 20:30 uur: Netwerken, borrelen en hapjes en de gelegenheid om je vragen over de sponsorpakketten te stellen aan de aanwezige leden van de Commissie Sponsoring

Wat heeft het LVK ondernemers te bieden?

 • Je brengt je bedrijf onder de aandacht bij;
  • het Limburgse publiek, vanaf de voorrondes tot de apotheose tijdens de finale LVK 2020.
  • ruim 6.000 feestvierders in het feestpaviljoen in Echt.
  • meer dan 400.000 mensen die voor de buis gekluisterd zitten.
 • Trakteer jezelf en je relaties en/of medewerkers op een heerlijke finale-avond op het verhoogde en luxe VIP DECK. Geniet samen met jouw gasten van een heuse VIP-ontvangst, met bubbels en een walking diner van regionale producten.

Met andere woorden: Laat je door de organisatie in de watten leggen en zet gelijktijdig jouw bedrijf op een ongedwongen manier in the picture tijdens een uniek evenement. Je steunt LVK 2020 in Echt bij de organisatie van een uniek evenement in Limburg en zet samen met de vele vrijwilligers de Limburgse cultuur op de kaart.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Wil je meer weten van de voorbereidingen en de diverse sponsormogelijkheden? Meld je dan snel aan voor de informatiebijeenkomst! We zien jullie graag op woensdag 25 september in Echt.

Verhinderd en wel geïnteresseerd? We nemen graag contact me je op zodat we je kunnen informeren over de mogelijkheden. Vragen? Laat het weten via sponsoring@lvk2020.nl.