Echt Feesten! Dat gaat men doen van 7 t/m 9 februari 2020. 3 dagen wordt de tent (en het is enorme hoor!) op z’n kop gezet tijdens een groot feestweekend dat zal plaatsvinden in Leisurepark In De Bandert in Echt.

Vrijdag 07-02-2020: Finale LVK 2020

Op vrijdagavond organiseert carnavalsvereniging “De Aester” uit Echt in samenwerking met de gemeente Echt-Susteren, Stichting LVK en L1-Radio & -TV de finale van de 44ste editie van het LVK. 20 finalisten dingen mee naar de grootste onderscheiding op het gebied van de Limburgse vasteloavesmuziek. Na de bekendmaking van de winnaar zal er een gigantische afterparty plaatsvinden in het feestpaviljoen.

Zaterdag 08-02-2020: Stoud & Loud

Bij veel mensen staat de 90’s Party in 2013 nog vers in het geheugen. Ook tijdens Echt Feesten! wordt de jeugd zeker niet vergeten… De organisatie heeft ervoor gezorgd dat er een fantastische line-up is geboekt tijdens de zaterdagavond. Het beloofd een geweldige show te worden en een gezellige avond die men niet snel zal vergeten. De kaartverkoop voor het evenement is inmiddels gestart.

Zondag 09-02-2020: Kampioene van ’t Zuuje

Zondagmiddag wordt het feestpaviljoen omgetoverd tot een familiefestival. Kinderen kunnen de hele middag spelen in het grote kinderspeeldorp met springkussens en attracties terwijl papa en mam gezellig genieten van festivalfood, een drankje aan de bar en de muziek van verschillende acts en bands. Het belooft een geweldige dag te worden vol muziek en familieplezier, boordevol entertainment en activiteiten voor alle leeftijden. En dat nog wel helemaal gratis ook!

Ben je erbij? Meer informatie is te vinden op de website www.echt-feesten.nl!