In Echt is vorige week begonnen met de bouw van het LVK-paviljoen. Op het evenemententerren in Leisurepark “In De Bandert” bouwt Veldeman uit Bree de komende weken het grootste LVK-paviljoen in de historie van het LVK. Mascotte “Joepie” van LVK 2020 Echt gaf symbolisch het startsein voor de bouw van het TFS paviljoen dat een capaciteit heeft van 7.000 personen. Het TFS paviljoen werd eerder opgebouwd bij onder andere Pukkelpop, Rock Werchter en Lowlands en biedt door de enorme hoge en volledige vrije binnenruimte een spectaculair uitzicht. Zowel van binnen als van buiten. In het paviljoen komt rondom een verhoogd VIP DECK dat plaatsbiedt aan maar liefst 1.000 genodigden. De Finale van het LVK zal plaatsvinden op vrijdag 07 februari.

Stout & Loud

Op zaterdag 08 februari, daags na de finale van het LVK, wordt in het feestpaviljoen “Stout & Loud” georganiseerd met optredens van onder andere Snollebollekes, Paul Elstak, Vengaboys en Hard2Get. Als klap op de vuurpijl zal Lucas & Steve een knallend optreden verzorgen. Het Nederlandse powerhouse duo, bekend van onder andere Summer On You en Where Have You Gone, staan op de grootste stages ter wereld en geven 08 februari een onvergetelijke show tijdens Echt Feesten!.

Kampioene van ’t Zuuje

Zondag 9 februari wordt het feestweekend afgesloten met “Kampioene van ’t Zuuje”. De naam van het evenement zegt niets teveel. Niemand minder dan Lex Uiting komt samen met zijn band “Noa ’t Zuuje” om een geweldige live show te geven van maar liefst 1,5 uur. Ook Wir sind Spitze zett de tent deze zondag op z’n kop en “kampioene” Spik & Span spelen een thuiswedstrijd in Echt-Susteren. Het belooft een geweldige dag te worden vol muziek en familieplezier, boordevol entertainment en activiteiten voor alle leeftijden.