Het logo van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer in Echt is gepresenteerd door de Stichting LVK 2020. In het logo zijn een Aester (het beeldmerk van C.V. De Aester Echt), het enorme feestpaviljoen van Echt Feesten! en de Landricuskerk verwerkt. Ook Joepie, de mascotte van het liedjesfestival, heeft een prominente plek gekregen. Het logo is ontworpen door Tom Lucas van Morgen Media.

De 44e jubileum LVK-finale vindt plaats op vrijdag 07 februari 2020 in een gigantisch feestpaviljoen dat gebouwd zal worden door Veldeman uit Bree in Leisurepark “In De Bandert” in Echt. Voor de organisatie tekenen Stichting LVK, L1 en C.V. De Aester uit Echt. De kaartverkoop van LVK 2020 start zaterdag 11 januari 2020 om 09.00 uur. Meer informatie is te vinden via de website van Stichting LVK (www.stichtinglvk.nl).

Feestweekend Echt Feesten!

De kaartverkoop voor de evenementen op zaterdag en zondag tijdens Echt Feesten! is reeds gestart. Op zaterdag 08 februari, daags na de finale van het LVK, wordt “Stout & Loud” georganiseerd met optredens van Snollebollekes, Lucas & Steve, Kris Kross Amsterdam, Paul Elstak, Vengaboys, Hard2Get en QMusic het Foute Uur. Zondag 09 februari wordt het feestweekend afgesloten met “Kampioene van ’t Zuuje“. Lex Uiting geeft dan samen met zijn band een live show. Ook Wir sind Spitze is van de partij en Spik & Span speelt een thuiswedstrijd. Verder wordt een kinderspeeldorp ingericht. De toegang is helemaal gratis. Bezoekers die zeker willen zijn van een plek in het feestpaviljoen, kunnen gratis kaarten bestellen via www.echt-feesten.nl.