Na een hectische dag gisteren waarin we als organisatie werden geconfrontreerd met vele berichten via social media, e-mail en telefoon rondom de kaartverkoop van de Finale van het LVK, hebben we eindelijk tijd om “officieel” te reageren. Hoewel de kaartverkoop voor de Finale van het LVK wordt georganiseerd door Stichting LVK, hebben we geprobeerd om met onze vrijwilligers alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Inmiddels heeft Stichting LVK een persbericht gedeeld:

Stichting LVK:

Hedenmorgen is de kaartverkoop voor de 44ste finale van het LVK, het Limburgs Vastelaovensleedjeskonkoer gestart. De Stichting LVK heeft hiervoor partner Ticketmaster/Universe ingehuurd. Helaas, en dat betreurt de Stichting LVK ten zeerste, heeft Ticketmaster/Universe teveel kaarten laten uitgaan.De reactie van onze partner:

“We betreuren het enorm dat diverse mensen vanmorgen problemen hebben ondervonden bij het kopen van tickets voor LVK. Het is technisch aan onze kant mis gegaan, en we zijn nu op zoek naar de oorzaak van dit probleem. Wij houden de organisator op de hoogte. “

Op dit moment wordt hard gewerkt om duidelijk te krijgen wie wel/geen entreekaart heeft kunnen bemachtigen. Uiteraard krijgen gedupeerde bezoekers hun geld terug mocht dit het geval zijn.

Luister hier naar het nieuwsitem met LVK-voorzitter Joep Verbugt.

We zijn uiteraard zelf teleurgesteld door dit technische probleem en begrijpen de frustratie van iedereen die geen kaart heeft weten te bemachtigen. We hebben helaas geen invloed op de kaartverkoop, daar deze wordt georganiseerd door Stichting LVK. We gaan de aankomende dagen gezamenlijk met Stichting LVK bekijken hoe de capaciteit van het feestpaviljoen zo optimaal mogelijk benut kan worden. Stichting LVK heeft ons in ieder geval verzekerd dat alle klanten die mislukte bestellingen hebben geplaatst een bericht ontvangen. Daarnaast wordt het geld bij mislukte bestellingen uiteraard terugbetaald.

Voor meer informatie over de kaartverkoop van de Finale van het LVK kunt u contact opnemen met Stichting LVK: www.stichtinglvk.nl.