Bijna is het zover; de LVK finale 2020. Welk lied wordt hét Vastelaovesleedje van 2020? Op 7 februari 2020 weten we het. Dan vindt de 44e LVK finale plaats in Echt-Susteren, in het grootste LVK paviljoen ooit.

Deze week is natuurlijk een ontzettend belangrijke week voor de artiesten. Zaterdag worden de finalisten van het LVK bekend gemaakt. Wie staan er op 7 februari op het podium? En wie wordt de winnaar van een zinderende finale?

Het beloofd een enorm spektakel te worden. Om 18.00 uur gaat het paviljoen aan Leisurepark In de Bandert open. Om 19.30 uur start het programma en brengen alle finalisten hun Vastelaovesleedje ten gehore, waarna de spannende ontknoping volgt en het winnende liedje van 2020 bekend zal worden gemaakt.

Afterparty met Knallermann

En dan? Naar huis? Zeker niet! Wij zijn in Echt-Susteren “ Kampioene van de Nach” en het gehele weekend staat in het teken van Echt Feesten. Dat is dus precies wat we gaan doen met een grootste Afterparty, aansluitend aan de LVK finale.

Knallermann, dé LIVE carnavalsband uit Limburg, betreedt dan met 11 knotsgekke bandleden de bühne. Zij staan garant voor een wervelende live show met de beste Limburgse carnavalskneiters, knallende feestnummers en de gaafste Ballermann hits. Afgewisseld met top-hits uit de 90’s en 00’s en uitstapjes naar de bekendste disco-klassiekers. Dat zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke after party!

Laatste informatie

De organisatie werkt deze week hard aan de laatste voorbereidingen. De artiesten smeren hun stemmen. En jij? Zoek jij de mooiste carnavalsoutfit alvast uit? We zien je graag op 7 februari in het feestpaviljoen in Echt-Susteren. Voor alle laatste informatie omtrent programma, parkeren, vervoer, FAQ etc, kun je terecht op Echt-feesten.nl.