Zondagmiddag 09 februari 2020 wordt tijdens “ Kampioene van ’t Zuuje” het feestpaviljoen tijdens ECHT Feesten! omgetoverd tot een familiefestival. Het beloofd een geweldige dag te worden vol muziek en familieplezier, boordevol entertainment en activiteiten. En dat nog wel helemaal gratis ook!

Voor jong en oud

Gun je kinderen een super leuke dag in het grote kinderspeeldorp met springkussens en attracties. Er is vanalles te doen voor kinderen van alle leeftijden. Dus kom gezellig met het hele gezin genieten van activiteiten, festivalfood, een drankje aan de bar en de muziek van verschillende acts en bands. Het paviljoen is vanaf 15.00 uur geopend en het programma start om 16.00 uur.

Lex Uiting

Iedereen wil ECHT FEESTEN en komt daar graag voor “Nao ’t Zuuje”. Zo ook Lex Uiting! Samen met een zeskoppige band, geeft Lex Uiting zondag 9 feb 2020 een spectaculaire Limburgse popshow weg waarin z’n eigen hits centraal staan, maar de bekende classics zeker niet vergeten worden. Een feest der herkenning met meezing garantie!

De complete line-up

Naast Lex Uiting zullen ook deze artiesten het podium betreden op 9 februari en het feestpaviljoen op z’n kop zetten. Stuk voor stuk allemaal Kampioenen van ’t Zuuje!

  • Spik & Span: ‘t Ganse landj ligk al te sjlaope, mer hiej in Ech-Zöstere is nog aope! Dat zal zeker het geval zijn op 9 feb tijdens Kampioene van ’t Zuuje, want drievoudig LVK-winnaars en “Kampioene van de Nach” Spik & Span komen naar ECHT Feesten!
  • Pruuf Mar: Broer en zus, Stef & Tamara, staan garant voor een vernieuwend, knus en vooral gezellig tent-op-de-kop-optreden. In 2019 stonden ze in de finale van het LVK met hun liedje ‘‘Zoeëmar dat moment’.
  • Wir Sind Spitze: Energiek, verrassend en enig in zijn soort! Dat is Wir Sind Spitze. Ook zij zijn natuurlijk Kampioene van ’t Zuuje en brengen op zondag 9 feb de beste volksmuziek, dance, schlagers en nieuwste hits ten gehore. “Stimmung”, daar draait het om. Das mach spaß!

Vol=vol

Heb jij nog geen kaart? Maar wil je dit echt niet missen. Het evenement op 09-02-2020 is ook gratis toegankelijk zonder kaart. Let wel op; Het feestpaviljoen heeft een maximale capaciteit en vol=vol. Kijk op www.echt-feesten.nl voor de laatste informatie omtrent programma, parkeren, vervoer, FAQ etc.