Helaas hebben we afgelopen zondag moeten besluiten om alle activiteiten in en rond het feestpaviljoen op Leisurepark In de Bandert af te gelasten in verband met de storm. Afgelopen zaterdag na Stoud & Loud was er niet genoeg wisselgeld beschikbaar om iedereen de borg van de kluisjes terug te geven. Dit vinden wij als organisatie natuurlijk heel vervelend, daarom hebben wij een moment gepland waarop je de lockersleutels alsnog kunt inleveren om aanspraak te maken op de teruggave van de borg.

De lockersleutels kunnen aanstaande zaterdag 15 februari tussen 09:30 uur en 12:00 uur worden ingeleverd bij het voormalige pand van Speelparadijs de Ballon, Bandertlaan 13, Echt. Sleutel moet ingeleverd worden om aanspraak te maken op borg retour.

Tevens kunnen dan ook gevonden voorwerpen opgehaald worden. Stuur eerst wel even een mailtje naar info@echt-feesten.nl om na te vragen of wij iets gevonden hebben.

Voor overige organisatorische vragen, kan contact opgenomen worden met info@echt-feesten.nl.