Het KNMI verwacht dat morgen (zondag 9 februari) de storm Ciara over Nederland trekt. Zo ook over het Smalste Stukje Nederland waar dit weekend tal van activiteiten rondom de Finale van het LVK worden georganiseerd.

Zowel bij de organisatie, als bij de gemeente komen hier veel vragen over binnen. Veiligheid gaat natuurlijk boven alles. Ruim 4.000 mensen in een tent op een open terrein, zouden wel eens niet samen kunnen gaan met de te verwachten zeer zware windstoten. Daarom besluit de organisatie zondagochtend tegen het middaguur, samen met de gemeente, of er aanpassingen worden doorgevoerd in het programma van de familiedag “Kampioene van ’t Zuuje”. Rond 11.00 uur zal via social media duidelijkheid verschaft worden.

Houd daarom de berichtgeving goed in de gaten. We hopen er natuurlijk op dat Ciara een storm in een glas water blijkt te zijn.