Als organisatie mogen wij, mede dankzij de hulp van vele vrijwilligers, terugkijken op een geweldige jubileumeditie van de Finale van het LVK. Ook het uitverkochte “Stout & Loud” was een groot succes met ruim 6.000 bezoekers. Wat hadden we ons verheugd om het feestweekend op zondag af te sluiten met een feest voor de hele familie en gemeenschap. Helaas hebben we, noodgedwongen door het slechte weer, “Kampioene van ’t Zuuje” moeten aflassen. Als organisatie waren wij, ondanks dit moeilijke besluit, verheugd om te zien dat ook in moeilijke omstandigheden vele vrijwilligers in korte tijd op de feestlocatie waren om ons te helpen om het terrein te ontruimen.

Carnaval 2020

Naast het LVK ging ook het reguliere carnavalsseizoen verder, waar vele bestuurs- en/of commissieleden van Echt Feesten! / LVK 2020 ook bij betrokken zijn. Daarbij werd dit maal C.V. “De Aester” Echt geconfronteerd met slechte weersomstandigheden. Na enkele maatregelen hebben de optochten van Prins Björn I en Jeugdprins Thomas I toch “gewoon” door de straten van Echt kunnen trekken. Ook diende de afgelaste receptie van de Hoogheden en Jubilarissen nog ingehaald te worden, maar helaas moest ook de tweede poging worden afgelast, ditmaal vanwege de Corona maatregelen.

Feestavond vrijwilligers

Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt om de zaken aangaande het LVK af te handelen. Zoals jullie je wellicht kunnen voorstellen vergt dat meer werk dan normaal, vanwege de afgelasting op de zondag en de huidige Corona maatregelen. We hadden in de afgelopen weken een dankavond gepland om alle vrijwilligers te bedanken voor de inzet. Helaas is de beoogde datum komen te vervallen door de maatregelen die de overheid heeft getroffen rondom de Corona-crisis. Als organisatie wachten wij de ontwikkelingen af en zullen, zodra de situatie dit toelaat, alle vrijwilligers uitnodigen voor een feestavond om nog een keer terug te kijken op ons succesvolle feestweekend. Wordt dus vervolgd…

Leuke en interessante links!

Enkele links naar fotoalbums van het Feestweekend…