De Plats in Echt zal tijdens de carnavalsdagen worden omgetoverd tot een grote hossende mensenmassa… Een feestje waarover we eigenlijk niet meer hadden durven dromen. Stiekem waren we achter de schermen wel bezig met de voorbereidingen en dankzij een super samenwerking van vele partijen, vrijwilligers en zeker ook Gemeente Echt-Susteren, heeft de Burgemeester onze plannen goedgekeurd: 3 dagen lang een “?????? ??????????? ?????????” op de Plats in Echt! Er is een top programma samengesteld en iedere dag komen een aantal van de beste Limburgse artiesten langs om de Vastelaovend 2022 in Echt onvergetelijk te maken.

De artiesten zijn bekend

Ondanks de zeer korte voorbereidingstijd, is het de organisatie van het Echter Vastelaoves Spektakel gelukt om een fantastisch mooi artiestenprogramma in elkaar te zetten tijdens de evenementen op 26 – 27 en 28 februari!

Info over kaartverkoop

Vanavond (zondag 20-02-2022) om 20:00 uur start de online kaartverkoop voor ?????? ??????????? ????????? via: https://bit.ly/evs-2022! Iedereen die om 20:00 uur op de site is, krijgt een willekeurig volgnummer. Op basis van dat volgnummer wordt de wachtrij verwerkt. Iedereen maakt dus evenveel kans op tickets. Mensen die ná 20:00 uur op de bestelpagina komen sluiten achteraan aan in de digitale wachtrij. Je kunt maximaal 6 kaarten per kaartsoort per dag bestellen. Hieronder een overzicht van alle kaarten die beschikbaar komen:
? Zaterdag (Kinderticket t/m 12 jaar & Regulier ticket)
? Zondag (Kinderticket t/m 12 jaar & Regulier ticket)
? Maandag (Kinderticket t/m 12 jaar & Regulier ticket)
Er zijn géén passe-partout kaarten beschikbaar.
Kaarten voor de evenementen kosten voor kinderen t/m 12 jaar € 2,50 per stuk (per dag)* (Let op! We controleren dit bij de ingang) en vanaf 13 jaar € 5,00 per stuk (per dag)*. De kaartverkoop start zondag 20-02-2022 om 20:00 uur. Reserveer dit moment alvast in je agenda, want de kaartverkoop kon nog wel eens heel hard gaan…
*exclusief servicekosten

Consumptiebonnen

TIP! Tijdens de kaartverkoop kun je ook al consumptiebonnen bestellen. Consumptiebonnen kosten € 2,30 per stuk. Doe er je voordeel mee en sta minder lang in de rij bij de kassa’s tijdens de evenementen.

Echter Vastelaoves Spektakel 2022

Heb je jezelf al op aanwezig gezet?!?
Mocht de URL hierboven niet werken, dan kunt u ook deze URL proberen: https://eventix.shop/68f3ag6m.