In het weekend van 22, 23 en 24 juli organiseert Echt Feesten! de allereerste editie van Echt Zomer Feesten in Connect College Echt. Na de successen van het feestweekend rondom LVK 2020 en het Echter Vastelaoves Spektakel, blijft de stichting zich inzetten voor de bevordering en instandhouding van de cultuur in de Gemeente Echt-Susteren! De afgelopen maanden is er achter de schermen heel hard gewerkt om een nieuw feestweekend te lanceren. Echt Zomer Feesten belooft een spetterende start van de zomervakantie te worden!

Summer Break
Vrijdag 22 juli zetten FeestDJRuud, Tony Junior, It All Started In The Nineties en LabRat de nieuwe evenementenlocatie in Connect College volledig op zijn kop. Summer Break wordt een gezellige feestavond voor de jeugd uit Echt en omstreken die de oude tijden van Spee, Majestic en de Stoba een beetje doen herleven.

K3 komt naar Echt
Met enige trots mag Echt Feesten! aankondigen dat het is gelukt om de populaire meidengroep K3 naar Echt te halen. Op zaterdagmiddag 23 juli komen Marthe, Hanne en Julia naar Echt Zomer Feesten. Naast het optreden van K3 zal ook UNITY, de winnaar van het Junior Songfestival 2020, een spetterende optreden komen geven. En dat is nog niet alles, want tijdens een XL-kinderdisco en een speeldorp met springkussens kunnen de kids zich de hele middag prima vermaken!

Limburg Live!
Echt Feesten! draagt de Limburgse artiestenwereld een warm hart toe. Zaterdag 23 juli 2022 zal Knallermann, een van de beste live vastelaovesbands in Limburg, acte de présence geven op het podium in Connect College. Naast deze band, zullen ook Bjorn & Mieke, Big Benny en Danny Pouwels een optreden verzorgen. Midden in de zomer een ouderwets avondje carnavallen.

Gezellige familiedag met John Tana
Na het debacle van de Familiedag die tijdens LVK 2020 letterlijk in het water viel, kan Echt Feesten! eindelijk de “schade” gaan inhalen! Op zondag 24 juli zal een gezellige familiedag worden georganiseerd die een Oktoberfeest-tintje gaat krijgen en helemaal gratis toegankelijk is! ’s Morgens kan er vanaf 11:00 uur gezellig worden gefrühshopt met o.a. de Breultaler en Volle Pulle. Aansluitend aan het frühshoppen, gaat het programma verder met Wahnsinn, Guido Frissen en last but not least de “rising star” in de Limburgse artiestenwereld: John Tana! Ook op zondag kunnen de kinderen zich amuseren op de springkussens.

Kaartverkoop
Kaarten voor Echt Zomer Feesten zijn alleen te koop via de digitale ticketshop van Echt Feesten!. De kindermiddag met K3 is reeds helemaal uitverkocht, voor de vrijdag- en zaterdagavond zijn er nog een beperkt aantal tickets beschikbaar. De familiedag op zondag is GRATIS toegankelijk! Meer informatie over de kaartverkoop en de evenementen is te vinden op website van Echt Feesten!: www.echt-feesten.nl.