Aankomend weekend organiseert Echt Feesten! de allereerste editie van Echt Zomer Feesten in Connect College Echt. Tijdens het feestweekend vindt er op zondag 24 juli een GRATIS toegankelijke familiedag plaats.

Na het debacle van de Familiedag die tijdens LVK 2020 letterlijk in het water viel, kan Echt Feesten! eindelijk de “schade” gaan inhalen! Op zondag 24 juli zal een gezellige familiedag worden georganiseerd die een Oktoberfeest-tintje gaat krijgen en helemaal GRATIS toegankelijk is! Er zijngeen kaarten nodig om het evenement te bezoeken, maar let op: VOL
= VOL.

’s Morgens kan er vanaf 11:00 uur gezellig worden gefrühshopt met o.a. de Breultaler en Volle Pulle. Aansluitend aan het frühshoppen, gaat het programma verder met Wahnsinn, Guido Frissen en last but not least de “rising star” in de Limburgse artiestenwereld: John Tana! Voor de kids is er een leuk speeldorp ingericht met diverse springkussens.

Meer informatie is te vinden op website van Echt Feesten!: www.echt-feesten.nl.