??????? ?????????? ???? ????? ???????
Na maanden voorbereiding is het vanavond zover. ???? ????? ??????? gaat van start in ??????? ??????? ????. In deze post hebben we de belangrijkste informatie op een rijtje gezet. Meer informatie is te vinden via: https://www.echt-feesten.nl.
 
? ??????????????
Connect College Echt is tijdens de evenementen op vrijdag en zaterdag alleen toegankelijk voor bezoekers die tickets hebben gekocht. SommerSpaß op zondag 24 juli is helemaal GRATIS toegankelijk! De ingang van Connect College is tijdens de evenementen gesitueerd aan de Maasbrachterweg (navigatieadres = Maasbrachterweg 22, 6101 XX Echt).
 
? ??????? ????????
Er geldt tijdens Summer Break op vrijdag 22 juli 2022 een minimumleeftijd van 18 jaar. Hierop worden géén uitzonderingen gemaakt en legitimatie is verplicht. Bij de overige evenementen geldt geen minimumleeftijd.
 
? ????????????????
Tijdens de evenementen kan alleen worden betaald met consumptiemunten van Echt Feesten! De consumptiemunten kosten €2,50 en zijn verkrijgbaar bij de kassa’s in Connect College. De consumptiemunten zijn alleen geldig tijdens de evenementen van Echt Feesten! en restitutie van de consumptiemunten is niet mogelijk.
 
? ???????? ?
Er zijn bij Connect College een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeerplaats bevindt zich aan de Populierlaan (navigatieadres = Populierlaan 1, 6101 BA Echt). De route naar de parkeerplaats is middels borden aangegeven. Daarnaast is er op het evenemententerrein bij Connect College een zeer ruimte fietsenstalling aanwezig.
 
? ???????? ??????????
Het is niet toegestaan de volgende zaken mee te nemen op het evenemententerrein: eigen meegenomen (alcoholhoudende) dranken, blik en glaswerk, (hard)drugs, lachgas, vuurwerk, plastic flessen, (vuur)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen, huisdieren, geluidsapparatuur, obstakels zoals paraplu’s (toegestaan zijn vlaggen en handzame bordjes) en voorwerpen langer dan 2 meter.
 
? ??????? / ????? / ??+
Er wordt geen alcohol geschonken aan jongeren onder de 18 jaar. Bezoekers van 18 jaar en ouder kunnen bij de kassa een 18+ polsbandje ophalen bij vertoon van een geldig identiteitsbewijs.
 
??‍♀️ ??? ?? ?????????? ??? ??? ?????????????????? ???
Jazeker! Iedere bezoeker krijgt na het scannen van een geldig ticket een polsbandje dat nodig is om toegang te krijgen tot de evenementenlocatie.
 
✅ ??? ?????? ?? ????????!
ℹ ???? ??????????