De plannen voor een nieuwe opzet van de Aesterparades lagen bij C.V. De Aester Echt al een tijdje klaar, maar helaas gooide het COVID-virus roet in het eten. Gelukkig ziet voor volgend jaar de situatie er een heel stuk gunstiger uit! C.V. De Aester Echt heeft de hulp van Echt Feesten! ingeschakeld om het feestweekend rondom het uitroepen van de nieuwe Prinsen te organiseren in Connect College Echt.

Nach van de Nuje Prins

Waar voorheen op zaterdagavond tijdens de Aesterparade de nieuwe Hoogheid van C.V. De Aester Echt bekend werd gemaakt aan het Echter publiek, zal volgend jaar de nieuwe Prins op vrijdagavond worden uitgeroepen tijdens de Nach van de Nuje Prins. Kosten nog moeite zijn gespaard om een geweldig artiestenprogramma samen te stellen. Het belooft een spetterend feest te worden, bestel dus snel de tickets en ben erbij!

Aesterparade

Op woensdagavond werd vóór de COVID pandemie op woensdagavond een zitting georganiseerd onder de naam “Aesterparade voor Senioren”. De naam van dit evenement dekte al jaren niet meer de lading en daarom is erbesloten om de naam van het evenement te veranderen in Aesterparade. Een andere naam en een andere dag, maar wel nog hetzelfde concept qua programmering… Een gezellig avond in de vorm van een zitting, met leuke artiesten en een aantal buutereedners.

Jóng Aesterparade

De zondag is tot slot voor de jeugd! Voorheen werd de nieuwe Jeugdprins van C.V. De Aester Echt een week na de grote Prins uitgeroepen, maar aankomend jaar zal de nieuwe Jeugdprins in hetzelfde weekend bekend worden gemaakt als de grote Prins tijdens de Jóng Aesterparade. Zondag 15 januari 2023 zal er een gezellige familiedag worden georganiseerd ván en dóór de jeugd met o.a. optredens van diverse artiesten, een spectaculaire act van de Awd Jeugdprinse met als hoogtepunt het uitroepen van de nieuwe Jeugdprins.

Meer informatie over de evenementen vind je hier:

Heb je jezelf ook al op “aanwezig” gezet op onze Facebook pagina? Blijf de Social Media kanalen van Echt Feesten! en C.V. De Aester Echt volgen voor het laatste nieuws: