Zoals eerder vermeld kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd feestweekend, dat mede door jouw inzet, in meerdere opzichten, het predikaat uitmuntend mag dragen. Het was een waar feest en het zal nog heel lang in de herinnering van velen blijven.

Jammer genoeg konden we het weekend niet afsluiten, zoals we dat gepland hadden. Maar toch kunnen we ook op de zondag terugkijken als een geslaagde dag. Niet zo zeer vanwege het programma, maar veel meer vanwege de steun en saamhorigheid, die wij hebben mogen ervaren van leden van diverse verenigingen en individuele personen. Vele handen maakten licht werk! Ook daarvoor onze oprechte dank.

Om iedereen te bedanken, was het onze intentie om hiervoor een dankavond te plannen en zo, onder het genot van een hapje en een drankje nog even na te praten over onze gezamenlijke, enorme prestatie. Echter het COVID-19 virus gooide vrij snel roet in het eten en het einde is nog niet in zicht.

Toch willen we graag onze dankbaarheid jegens jullie inzet omzetten in een beloning. Gezien de huidige situatie, zal dat niet in de vorm van een dankavond zijn, maar na overleg met C.V. “De Aester” Echt in de vorm van een donatie naar verenigingen, die jullie een warm hart toedragen.

In je aanmelding heb je kunnen aangeven of je namens een vereniging ons kwam helpen, deze verenigingen hebben wij op een rij gezet. Stichting LVK 2020 zal in samenwerking met C.V. “De Aester” Echt dan naar rato van het aantal stemmen een donatie naar desbetreffende vereniging overmaken, om zo onze dank te kunnen uitspreken. Wij willen je dan ook vragen welke vereniging, namens jou, een donatie mag ontvangen. Dus vul het formulier in en geef jouw keuze uiterlijk voor 01-03-2021 door.

Nogmaals hartelijk bedankt voor jullie inzet tijdens Echt feesten!

Het was een ECHT FEEST!

Echt Feesten! / Stichting LVK 2020