Heb je altijd al eens VIP willen zijn op het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer? Tijdens het 44e LVK dat dit jaar wordt georganiseerd door Carnavalsvereniging de Aester uit Echt is het mogelijk! Het feestpaviljoen op Leisurepark In De Bandert krijgt een enorm VIP DECK met een perfect uitzicht op het bühne!

Wil je helemaal niets missen van de optredens tijdens de Finale van het LVK? Niet in de rij staan voor een hapje en een drankje? Word je graag in de watten gelegd? Met andere woorden; helemaal ontzorgd worden en er echt een onvergetelijke avond van maken? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Reguliere kaartverkoop Finale LVK 2020
De reguliere kaartverkoop van de Finale van het LVK start op zaterdag 11 januari om 09.00 uur via de website van Stichting LVK (www.stichtinglvk.nl).