En dan is het 2020! Wat vliegt de tijd… Nog maar 3×11 dagen en dan barst er een gigantisch feest los in ECHT! Al maanden wordt er achter de schermen gewerkt aan de voorbereidingen voor de 44e LVK finale. Veel werk is er reeds verzet. En nog steeds zetten vele vrijwilligers zich in, om het hele feestweekend, met op zaterdag “Stout & Loud” en op zondag “Kampioene van ’t Zuuje”, tot een ECHT feest te maken.

Es Vastelaovend Limburg Bênne Vêlt…
Op diverse plaatsen is de prins / het prinsenpaar voor 2020 inmiddels bekend. De “vasteloaves” agenda’s worden weer voller en voller. Zowel van de Vastelaovesvierders als van de artiesten. Het seizoen is in volle gang. Daarnaast is deze week natuurlijk een ontzettend belangrijke week voor de artiesten, met de halve finales van het LVK op het programma. Wie zal er 7 februari 2020 op het podium staan in het enorme feestpaviljoen van Echt Feesten? En wie wordt de winnaar van de 44e LVK finale?

Vrunj Tot De Allerlèste Runj
Wil jij het glas heffen op de LVK winnaar 2020? Samen met collega’s, vrienden en mede-vastelaovesvierders? En wil je dat op unieke plek doen, als VIP tijdens het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer? Dat kan! Tijdens het LVK 2020, krijgt het feestpaviljoen een enorm VIP DECK met een perfect uitzicht op het podium! Niet in de rij staan voor een hapje en een drankje, compleet in de watten worden gelegd. Kortom; helemaal ontzorgd worden en er echt een onvergetelijke avond van maken, tot de “allerlèste runj?“ Bestel dan nu VIP kaarten via www.echt-feesten.nl/vip.

 

Groete Oet De Fieësttent
Zaterdag 11 januari 2020 gaan de kaarten voor de LVK finale in de verkoop. Het belooft een enorm spektakel te worden, dat je niet wil missen. Dus bestel je kaarten via www.stichtinglvk.nl. Of bestel nu de laatst beschikbare VIP tickets en beleef de LVK finale zoals je deze nog nooit beleefd hebt.

Kun je er geen genoeg van krijgen en wil jij het hele weekend de groeten doen vanuit de feesttent? Kaarten voor “Stout & Loud” op zaterdag 8 februari zijn al verkrijgbaar. Met onder andere Lucas & Steve, Kris Kross Amsterdam, DJ Paul Elstak, Snollebollekes en de Vengaboys.

Op zondag 9 februari wordt “Kampioene van ’t Zuuje” georganiseerd, met onder andere Lex Uiting en Spik & Span. De entree is GRATIS, maar om zeker te zijn van een plekje in het feestpaviljoen, is het mogelijk om voor de zondag alvast gratis kaarten te bestellen via www.echt-feesten.nl.