Van 7 t/m 9 februari 2020 vindt Echt Feesten! plaats in een gigantisch feestpaviljoen in Leisurepark “In De Bandert”. Een feestweekend achtereenvolgens bestaande uit: 44e LVK finale, Stout & Loud en Kampioene van ‘t Zuuje. Vanuit alle windstreken komen bezoekers dit weekend naar Echt-Susteren. Het feestpaviljoen is goed bereikbaar vanuit hele provincie met de auto en trein binnen 30 minuten.


Met de auto

Kom je vanaf de A2? Neem dan afslag St. Joost (zowel Noord als Zuid) en volgt op de N276 de bewegwijzering naar de Parkeerplaats(en).  Alle drie de dagen worden tussen de parkeerplaats(en) en het feestpaviljoen de gehele avond pendelbussen ingezet. Hier kan kosteloos gebruik van worden gemaakt door bezoekers van Echt Feesten.

Met de trein

Het paviljoen van Echt Feesten is ook per trein gemakkelijk te bereiken. Neem de Arriva stoptrein en stap uit in Station Echt. Vanaf het station is het 1,3 kilometer, oftewel een kwartier lopen richting het feestpaviljoen. Op vrijdag en zaterdag worden tevens pendelbussen ingezet om bezoekers van de evenementen kosteloos te vervoeren tussen het station en het feestpaviljoen.

Let op! Controleer je heen- en terugreis via de Arriva reisplanner. Er rijden geen extra treinen.

Per fiets

De fietsers volgen de looproute vanaf het NS station. Fiets naar het sportpad langs EVV en De Brak en volg de borden.

Kiss & Ride

Er is een Kiss & Ride plaats voorzien op de Newtonweg op industrieterrein De Berk. Vanuit daar kun je de pendelbus nemen naar het Echt Feesten terrein.

Verkeersplan

Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen is er een verkeersplan opgesteld. Hierop vind je duidelijk aangegeven de aanrijdroutes vanaf de autosnelwegen A2 en A73, via openbaar vervoer (trein) of per georganiseerde busreis. Dit plan en meer informatie is ook te vinden op onze bereikbaarheidspagina.

Veiligheid voorop

In verband met de grote toeloop van bezoekers willen we iedereen vragen, de bewegwijzering te volgen en te parkeren volgens  het verkeersplan. Alleen hulpverleners en VIP gasten parkeren op de parkeerplaats in het Leisurepark. Voor overige gasten is deze parkeerplaats wegens veiligheidsoverwegingen gesloten. Houd rekening met elkaar en met de verkeersregels. Maak er een gezellige avond van! En alvast een goed thuis!