Van 7 t/m 9 februari 2020 vindt Echt Feesten! plaats in een gigantisch feestpaviljoen in Leisurepark “In De Bandert”. Een feestweekend achtereenvolgens bestaande uit: 44e LVK finale, Stout & Loud en Kampioene van ‘t Zuuje. Even nog alle belangrijke informatie op een rijtje zodat je dit weekend Echt kan Feesten!

Op weg naar het Echt Feesten! terrein per auto, openbaar vervoer, fiets, lopend, …

Het feestpaviljoen van Echt Feesten! staat op het Leisurepark “In De Bandert” in Echt. Het paviljoen is prima te bereiken per auto, openbaar veroer, per fiets, lopend of via een georganiseerde busreis. In verband met de veiligheid is er het echter niet mogelijk om met de auto het paviljoen te bereiken, hiervoor zijn parkeergelegenheden beschikbaar op industrieterrein De Berk. Ben je VIP en beschik je over een VIP parkeerkaart? Dan mag jij gebruik maken van de VIP parkeergelegenheden naast het feestpaviljoen. Meer informatie over de bereikbaarheid van Echt Feesten! vind je op onze bereikbaarheidspagina.

Toegang tot het paviljoen

Voor vrijdag 7 februari en zaterdag 8 februari zijn geen deurtickets meer beschikbaar. Op zondag 9 februari zijn er een beperkt aantal gratis deurtickets beschikbaar (op=op). Zorg dat je op tijd aanwezig bent mocht je nog niet in bezit zijn van een ticket.

Het paviljoen opent op vrijdag 7 februari om 18:00 uur, zaterdag 8 februari om 19:00 uur en zondag 9 februari om 15:00 uur.

Vergeet je ticket niet mee te nemen

Op zowel 7, 8 als 9 februari heb je een geldig toegangsbewijs nodig om toegang te krijgen tot het feestpaviljoen. Toegangsbewijzen kun je downloaden vanuit je persoonlijk Universe account. Je kunt het ticket uitprinten of tonen op je telefoon (zet je helderheid voor de ingang alvast omhoog).

Vergeet je identiteitsbewijs niet

Je bent verplicht je te kunnen legitimeren als daar om gevraagd wordt. Vergeet dan ook niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Er zijn voldoende kluisjes beschikbaar

Er zijn voldoende kluisjes beschikbaar om veilig je spullen zoals jassen en tassen te kunnen opbergen. De kluisjes kosten één penning tijdens Finale van het LVK en twee penningen tijdens Stoud & Loud en Kampioene van ’t Zuuje.

Leeftijdgrens tijdens Stout & Loud

Op zaterdag 8 februari geldt er tijdens Stoud & Loud een leeftijdgrens van 18+. Nog geen 18 jaar op 8 februari 2020? Dan wordt je toegang tot het feestpaviljoen geweigerd.

Huisregels

De Finale van het LVK, Stout & Loud en Kampioen van ’t Zuuje moeten natuurlijk gezellige en leuke avonden worden! Hou jij je ook aan onze huisregels? Maak er alvast een gezellige avond van een heel veel plezier!

Vind antwoorden op andere veel gestelde vragen in onze FAQ.